Meri_0861 Esoc yumurta kaşar peyniri avokado ceviz çiğ kuruyemişler elma muz süt ama pastorilize edilmiş kefir yoğurt çok iyi aldırıyor ben bunları rutin yiyorum zaten bebek bir hafta önden gidiyor
Meri_0861 Iremsel_ Bnde yapamadım uyku düzenim bozuldu o yüzden bazen sağlıklı şeyleri atıyor anneler vicdan yapıyorum
Meri_0861 Sultansultis benimde tam tersi suyum azdı şuan arttı bende şekerli şeyler yedim o yüzden çok arttı karnım acıyor belim ağrıyor taşıyamıyorum
Sultansultis Meri_0861 yaa, bir süre dikkat edin normale döner direkt yeme içmeyle etkileniyor demek ki
QBuse1123 Meri_0861 evet ilkinde de öyleydi 2 adana yiyen ben geri eski iştahıma yarım.adanya dusmustum çok şükür 😅😅
QBuse1123 Bebis25 olsun sağlıkla gelsin inşallah kızım da kilosu iyiydi ilk bebeğim 3740dogmustu dogumdan sonra bir buçuk kilosu nerdeyse gitti
Bebis25 QBuse1123 emme sıkıntısı olan bebek de hemen veriyor sarılık vs olunca. Ben onu da yaşadım ilk oğlum da inşallah bunda çıkar çıkmaz yapışır emer de çabuk toparlariz. Bu zayıflık beni üzüyor
edaonyurtttt Meri_0861 ben de canım çektikçe yiyorum ya çalışırken hamilelik bi de eve gel yemek yap et insanın her zaman enerjisi de olmuyor ya da ben hamburger yemeğe bahane ariyoeum shdısndk
Senacanblt_ Meri_0861 valla ben canım ne çekerse onu yiyorum az da olsa yiyorum yani aklımda kalmasından iyidir bide eşimin görmediği zamanlr 😂o benden daha çok dikkat ediyor yememe içmeme
vanilya_kokusu_ Meri_0861 her sabah mutlaka 2 haşlanmış yumurta yerim peynir yoğurt ceviz öğlen meyve yerim akşam da Allah ne verdiyse ama abur cubur da yerim yalan yok 😂🤣
ilayda1616 Meri_0861 ya geçen hafta gittiğim de 2300 dü o zaman da 34+5 haftalıktım aslında bence yani biraz küçük , ama gerçekten herşeyi yiyorum fakat ne kg aldım ne karnım çıktı önemli olan tabi bebeğin alması da en azından karnım çıksaydı 😅
Meri_0861 ilayda1616 iç karnınız geniştir o zaman benimde bebeğim o kiloda bence gayet normal iri bebek doğması zor olur diyprşsr
zuzubayram Meri_0861 14 hafta ve sudan midem bulanıyor hep açım mesela ben bitik bilmiyorum bebeğim nasıl Rabbim korusun bağışlasın bana diyorum
Meri_0861 zuzubayram o sizin depoları kullanıyor o yüzden öyle hissediyorsunuz doktor bana öyle demişti sağlıklı olan hamileler böyle hisseder diye