Nurozi Anneadayiozlem tavuk yemeye korkuyorum malum 🙄 yumurta yiyorum yediklerimi de kısmıyorum ama işte damardaki çentik yeterince besin geçişini engelliyormuş kızım 2950 doğmuştu inşallah oğlum da son haftalarına doğru kendini toparlar 🌸
Anneadayiozlem Nurozi evet tavuk malum doğru protein miktarı yüksek olan gıdaları araştırıp tüketin nohutta da çok var mesela son haftaları beklemenizi tavsiye etmem benim sonraki haftalarda besin alımı tamamen durmuştu plesentanın komple kireçlenmesinden dolayı ama tek damar meselesi değildi yani yinede siz tedbirinizi alın şimdiden kilo aldırmaya çalışın ne olur ne olmaz
kubos-123 ilayda1616 bende 35+ 1 haftalık hamileyim 20 kg aldım 🫣 kiloya takintim yok ama sizin aldığınız kiloyu görünce çok mu yemişim diye düşündüm 😀
ilayda1616 kubos-123 benim karnım da yok ki hiç foto atabilsem keşke ben birine demediğim sürece kimse anlamıyor . 🤦♀️ Ama 20 kg da alsanız doğumdan sonra gidecek bu kg 🩷🩷
mesude07 Es07 bende sizin gibiyim hem sağlıklı hemde kaçamaklı besleniyorum nefis sonuçta çekiyor canımız 😊
almila1723 Meri_0861 Arkadaşlar merhaba 🥰 İnstagram hesabımda gebelik süreçleriyle ilgili bilgiler paylaşacağım. Bebeğime aldıklarım , şifonyer düzenleme, bebek hediyeliklerim vs ? Bana destek olur musunuz orda beraber sohbet edelim ☺️🥰 @gokcesmom1
avukatannem felii ay ben de 6+2 yim sabahları gayet iyi öğlen olunca mideme bişey oluyor hem acıkıyor hem lokma yiyesi yok yiyince de kusma isteği geliyor sabah akşam şunu yaparım dediğim menü öğleden sonra işkence oluyor mutfağa adım atasım yok :( ne zaman geçecekkk imdat
felii avukatannem Vallaahii akşam yemeği yapmadan daha diğer günü düşünüyorum,bi hevesle yapıyorum ama gram yiyemiyorum,yemek görmek istemiyorum resmen şu yemek olayı tam bi işkenceye döndü Alllah yardım etsin
sumeyyesummerr ilayda1616 benim 2. Hamileliğim daha 22. Haftadayım sanırsın en az 8 aylık öncekinden kilo kalmıştı bende emzirme felan hiç veremeden yen iden hamile kaldım. Daha bebek kilo alacak . Kaç kiloya ulaşacağım. 1.citi 76 ile doğurdum ve son günlerde ödemden duramıyordum. Şimdi kaça çıkacağım . Şimdiden patlayacakmış gibi hissediyorum
kubos-123 ilayda1616 benim de karnım var , vücuttan çok almadım şükür 🤲🏼 kimse inanmıyor ama haftama oo daha varmis diyorlar 😀
Bebis25 QBuse1123 bebeğiniz Kac kg. Bende çok dikkat ediyorum ama kg alımı yavaşladı 😥 yediklerim hiç yaramiyomus gibi hisediyorum artık
annekiz6141 Meri_0861 benım asırı mıdem bulanıyor daha küçüğüz 9+5 doktorum mıdenı ne rahatlatıyorsa azar azar ye demıstı.. Ben kızımda valla herşeyden yedım abartı olmamak şartıyla 36+1 3405 kg doğdu. Bunda da yıyorum ıstedıgımı abartıya kacmama kaydıyla 🥰 doktorum ye dıyor zaten. Ama noodle yemezdım herhalde ya . Hıc denemedım hıcte iç acıcı gelmedı bana hıc bır zaman 🙊
hamisanneeee annekiz6141 Konuyla alakasız ama 36+1 de doğum yaptım yazmışsınız normal doğum mu yaptınız acaba ve suni sancı verdiler mi
Meri_0861 annekiz6141 bizde üniversite de alıştık sonra böyle arada canım çekerdi keşke hiç yemeseydim ama
sevacano Meri_0861 vallah ben yiyorum ama vicdan da yapmıyorum ? Anormal mi bu durum ? Canım istiyor çünkü sürekli tatlı atıştırmalık 🥲
Meri_0861 sevacano bence normal çünkü bebeği korusun plesanta var yararlı şeyleri alıp zararlıyı gönderiyor çok aşırıya kaçmamak şartıyla yiyebilirsiniz diyen doktorlar var
misacalik06 Meri_0861 31 haftalık olcaz yiyememek daha kötü abartmadan yiyin kızçeler (şekerim sınırda dikkat etmem gerekıyor 😞)
Bsrasmssk Kendimi kısıtlamadım açıkcası canımın çektiği herşeyi yedim bazen abarttım bazen az yedim. Ama kendimi strese sokmadım. Yemediğim şeyler arasında çiğ olan pastörize olmayan ürünler vardı onları yemedim 🫠
esroos Ha1999 21 haftalık hamileyim benimde canım çok istiyordu evde yaptık ama etsiz olacak şekilde sadece o gün tükettim ertesi güne kalanları yemedim ne olur ne olmaz bakteri üremesine karşın bi kerede güvendiğimiz bir çiğköfteciden az porsiyon aldık 3 sıkım yedim yetti nefsim köreldi şimdi o kadar canım istemiyor ama yemeseydim sürekli düşünürdüm… yediğim her şeye çok dikkat ederim bebeğim için en sağlıklı olan şeyleri tüketiyorum o yüzden içim çok rahat etsiz çiğköfteden bi şey olmaz olsaydı bütün doğu tarafına olurdu ya
Esoc Meri_0861 28+3 haftalık gebeyim. Bu aydan sonra bebeğe kilo aldırmak için neleri yemeliyim sizce?
Meri_0861 Esoc yumurta kaşar peyniri avokado ceviz çiğ kuruyemişler elma muz süt ama pastorilize edilmiş kefir yoğurt çok iyi aldırıyor ben bunları rutin yiyorum zaten bebek bir hafta önden gidiyor