Nazlic3n Kızlar pazartesi doğum yapacam inşallah 37+3 olacak böyle 2 3. Doğumlarını 37 haftalarda yapan var mı acaba ?
zumra43 Nazlic3n sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeginizle benimde 2. Sezeryanim olucak ama daha 12 haftaligim dua ediyorum sürekli rabbim sezeryana gerek kalmadan inşallah zamanında kendi gelir diye ☺️☺️ çünkü kızım var ve ailemden uzaktayım
sdfdml02 Nazlic3n pazartesi 37+4 sezeryan oldum gayet iyiyiz. Rabbim kolaylıkla girip çıkmak nasip etsin
Serife_ee Nazlic3n merhaba nasılsınız doğum yaptınız mı bebek nasıl doğumunuz nasıl geçti ilkine göre biraz bahseder misiniz 🙈
Svgkry zumra43 aa normal mi düşünüyorsunuz sezaryenden sonra? Bende tam tersi dikişlerden dolayı cok korkuyorum ya inşallah sezaryen gününü bekler diye dua ediyorum 🤣
Nazlic3n zumra43 ağrılarımdan duramıyorum bel ağrım ayaklarıma vuruyor uyutmuyor oturamıyorum kalkamıyorum o yüzden erken 37+3 olacak işte ama korkuyorum bebekte solunum sıkıntısı falan olur diye
Svgkry zumra43 amin inşallah Allah gönlünüze göre versin ve inşallah kolayca sağlıkla doğumunuz olsun 🙏🏻
Kubra001111 Nazlic3n 1.bebek ile 2.bebek arasında ne kadar var ayy bende sezeryan oldum bebeğim 5 aylık da 2.olsw zor mu olur hamilelik
Kubra001111 Nazlic3n aslında yaş farkı da iyiymiş de bu kadar ağrı normal mi szeryan yerin ağrıyor mu
Nazlic3n Kubra001111 yok sezeryan yerim değil bel ağrım ayağıma vuruyor oda yürütmüyor uyutmuyor oturmuyor yani
Sevl Güni normal canım bende 38+1 gibi olucam gelişimi iyiyse ne kadar erken o kadar iyi insan çok ağırlaşıyor