mervemirza338_ Kızlar 28 haftalık hamileyim bebişim kız eşim maral koyalım ismini diyor sizce maral ismi nasıl fikrinizi almak istedim
iyiliktozu mervemirza338_ anlamını bilmiyorum ama telaffuzu güzel canım. Hazırlıklara başladın mı bu arada? Ben de 28 haftalık gebeyim.
akkoyun21 İsim koyarken anlamlı ve güzel olmasına özen gösteriyorum Maral ’ın anlamına baktım dişi geyik anlamına da geliyor ceylan olarak geçiyor yine de sizin tercihiniz tabi fikrimi beyan etmek istedim Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah 🤲🏻
mervemirza338_ akkoyun21 teşekkür ederim banada tuhaf geldi ilk kız bebek eşim çok istiyordu o koymak istedi bende bişey dıyemedım artık
mervemirza338_ iyiliktozu yok ınan daha hıc bısey yapmadım senın bebegınde kızmı sen başladınmı pekı bende inşallah önümüzdeki haftalarda başlarım
iyiliktozu mervemirza338_ yok canım erkek. Hiçbir şey almamıştım, dün ilk adımı atıp deterjan sipariş ettim 🥹.
akkoyun21 mervemirza338_ Eşinizin koymasına birşey diyemem babası tabiki de isteyebilir ama eğer ki karamsarlığa girdiyseniz açıklama yapıp aydınlatabilir siniz eşinizi gayet doğal bir şey 😊