Daha önce böyle bir konu açmıştım ama kafam hala çok karışık. Bundan 2 ay önce 8 haftalık gebeyken kalp durması sonucu bebeğimi kaybetmiştim. Rutin kontrollerim sırasında her şey normal ilerliyordu kalp atışı duyulmuştu tek bir kese vardı, şekli düzgündü, betam düzenli ve normal artıyordu. Hiçbir belirti vermemişti yani. Kürtaj oldum ve daha sonra patoloji sonucunda Parsiyel mol şüphesi çıktı. Kürtajımı yapan aynı zamanda kalp durmasını tespit eden doktorumla görüştüm ve bana pek ihtimal vermediğini, hastanenin patoloji biriminin çok da iyi olmadığını söyledi bana. İçin rahat etsin diye beta takibi yapalım dedi. Kürtajdan 2 hafta sonra 47, kürtajdan 1 ay sonra 6 ve toplamda 1 buçuk ay sonra tamamen sıfırlandı betam. Tam 1 ay sonra adet de gördüm. Her şey kitabına göre normal ilerledi yani bende. Ama Parsiyel mol şüphesi içimi kemirdi. 3 doktora gittim hepsi de betan hızlı düşmüş, rahmin güzel toparlamış mol olduğunu düşünmüyoruz dediler. Yine de ikinci kere başka bir hastaneye patoloji örneğimi götürmek istedim. Örnek zaten boyanmış ve lamlara yerleştirilmiş haldeydi yani tekrar boyama yapamadan o örnek üzerinden çalıştılar ve maalesef yine Parsiyel mol sonucu çıktı. Yıkıldım tabiki çünkü hep umut verici konuşmuşlardı böyle bir sonucu beklemiyordum o yüzden. Normalde bana 3 ay korunsan yeter dediler ama biliyorum ki Parsiyel mol sonrası 6 ay korunmak gerekli. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Benimki hafif düzeyde bir Parsiyel mol müydü acaba diye düşünüyorum. Çünkü betam çok rahat düştü. Aynı şeyi tekrar yaşamaktanda çok korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?