lmf26 Ben 13+5 haftalık oldum, geçen hafta giydiğim bir kot pantolonum bu hafta fermuarlı bile yukarı çıkmadı aniden. Tartıda hiç fark yok başından beri 1 kilo bile almamışım halbuki. Herkes bu haftalarda mı rahat pantolonlara geçti merak ettim 😄
DevriminAnnesi lmf26 valla ilk oğlumda 13-15 diyeyeim ama bunda 6. Haftamda pantolonlar olmadı hamilelik pantolonuma geçtim 🤣🤣
beyzzsenturkkk lmf26 5. haftada jeanlerime giremedim 15. haftadayım hiç bişeye giremiyorum gidip tayt aldım bi kaç bişey aldım😂 kilo almadım aksine verdim ama karnım maalesef çok büyüyor kızımda bile ikiz karnım varmış gibiydi iç karnım hiç yok
3kedili2bebekli lmf26 ilk gebeligimde 16. Hafta ama kot giyen bir insan değilim taytlarim eteklerim olmamaya rahatsız etmeye başlamıştı şimdi 14. Haftaya giriyorum 1 haftadır daha bol şeyler tercih ediyorum henüz hiç kilo almadım ama gobis biraz çıktı ☺️
Asyaalin lmf26 hemen dar gelmeye başladı😂 yani bol bol olanları hala giyiyorum ama tam üstüme göre olanları direk giyememiştim
honeyandsun Ben 6.haftada giremedim pantolonuma ilginç bir şekilde. Şu an denemiyorum bile pantolonlarımı. Büyük beden aldım onları giyiyorum 🥲
lmf26 benim ilk gebeliğim ama yorumlarınıza göre değişen bir durum biraz kafasına göre herhalde 😄 peki karnınız ne zamanı belirginleşmeye başladı ? benim sabahları dümdüz gece uyumaya yakın 5-6 aylık gibi 😄
honeyandsun lmf26 hayır hiç kilo almamıştım 10. haftam bitiyor hala kilo almadım gram değişmedi tartıda kilom sadece karnım genişledi. Bir de çok gaz sancısı çekiyorum ben karnım çok şişiyor
lmf26 honeyandsun Bunu ben de bazı günler acayip yaşıyorum, iştahım azken pek bişey yememiş halimde bile hazımsızlık oluyor bazen
lmf26 ben tayt giyinmeyi çok sevmiyorum ama geniş veya İspanyol paça taytlara bir göz atacağım artık mecburen 🥲
lmf26 3kedili2bebekli bizim doktorumuz sanırım anladı ama erken haftalar diye söylemedi, tamamen emin olamıyoruz yanıltmayayım dedi 😄 ama Fetal dna vermiştim o bir haftaya falan çıkar en geç çok heyecanlıyım
xbeyzax lmf26 ben doğum yapalı 3 ay oldu ben hala giremiyorum . hele ki hamilelikte her ay kendıme büyük beden eşofmanlar aldığımı hatırlıyorum