honeyandsun vhzz Ay benim şekilsiz keseden sonra ne kadar tatlı bir kese bu 😂 12.hafta kontrolünde öğreniriz diye umuyorum inşallah daha çok bekletmez meraktan ölcez çünkü
asenazeynep vhzz Ne kadar tatlı gerçekten 😂Benim oğlanın kesesi fasulye gibiydi her seferinde farklı kese oluyor ne kadar net keseniz🥳Sağlıkla gelsiin ben 11.haftada tahminle öğrendim 23.haftadayız hala erkek diyorlarr
beyzzsenturkkk vhzz erken öğrenip heveslenmek istemedim kızımda da 16. haftada öğrendim 2. gebeliğim şu an haftaya pazartesi tam 16 oluyorum ve cinsiyeti öğreneceğim💕
vhzz honeyandsun yaaa sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻 Karından olunca böyle yuvarlak çıkıyor bende😅 Vajinalda farklı
Momlife_ asenazeynep benimki 9 haftalıkken kafası alnı burnu gözüküyordu hatta elini emmiş gibi çıkmış 😀 kesem da tıpkı fasulye gibi çok merak ediyorum çoğu kişi erkek diyo ama sağlıkla gelsin
honeyandsun vhzz Amin hepimiz inşallah Ben hiç vajinal baktırmadım hep karından baktı ama doktor çok bastırdığı için mi yamuldu bilmiyorum bi garip çıktı son ultrason 😂
asenazeynep Momlife_ Ya hahahahah maşallah bebişeee😂🥹💓Var mı hiç ultrasonu, şu an kaç haftalıksın çiçeğim. Tabii sağlıkla gelsin minnooşş🌸🙏🏻💓
asenazeynep Momlife_ Oy maşallah canım benim, evet ya silinmediği için insan paylaşamıyor anlıyorum seni🥹🙏🏻🥰
Snmsu Popik bölgesini kapattığı için 3. Gidişimizde 20 hastalıkken öğrenmiştik benim nazlı kızımı 🥰🌸💕