birerkekannesi__ Magnezyum,kan ilacı ve balık yağını uyumadan içiyorum aşırı uyuyorum ya sebebi vitaminlerden midir kızlar ?
Noyimommy birerkekannesi__ bende magnezyum be ocean mummy kulanıyordum onun içerisinde de demir var ama öyle bişey yaşamadım gebeliğe bağlı olabilir ya da magnezyum sizi rahatlatıyordur ondan kaynaklı da olabşlir
3kedili2bebekli birerkekannesi__ aksine enerji vermesi lazım özellikle sabah al diyor eczacı ve doktor hep
bibusra Bana magnezyum vermedi doktor kan vitamin bide iğne verdi kan bilmiyorum gerekli mi magnezyum kramplar da yok
birerkekannesi__ bibusra kasılmasalarım var diye magnezyum kullanıyorum kan ilacı kullanıyorum haftada 2 d vitamini ve balık yağı da kullanıyorum
Noyimommy birerkekannesi__ bebeğiniz büyüdü artık enerji ihtiyacı da fazla ben hemşireydim 24. Haftadan sonra nöbetten muaf oldum onun öncesinde akşam 10 gibi uykum geliyodu nöbette
Noyimommy birerkekannesi__ hafta hafta değişiyo bence zaten iyice büyüdüğünde rahat dönemediğiz için sık tuvalete kalktığınız için iyi uyuyamıyosunuz bebek doğunca daha da uyuyamıyosunuz 🥲🥲