Noni Kizlaaar 4 haftalik hamileyim ama canim hic birsey yemek istemiyoooo acim ama migdem istemiyor migdem bulaniyor gibiiiiii napmam gerekiyooo?🤔😏
Senayerva Noni aynısını bende yaşıyorum canım açım ama aklıma yemek gelince midem bulanıyo ben öyle zamanlarda yemiyorum canım isteyince yiyorum kendimi zorlayıp yemekten iyice tiksinmemek için
TugbaDnz Noni cubuk kreker ye benimde ozamanlar hic bi problemim yoktu suan 14+5 suan yiyemiyorum istahim yok hep ekmek peynir yiyorum o derece
Askkokuluyavrum Noni ah canim seni öyle iyi anlıyorum ki bende öyleydim suan da kendimi durduramiyorum yemekten alamıyorum
Melikecoban Noni bebis ilk uc ay yediklerinden beslenmiyor zaten 😊 ben de öyleydim tuzlu kraker galetayla idare ettim hep
Senayerva Noni canım benim doktorlar bile ilk 4-5 ay çocuk anneden beslenmiyor fazladan yemenize gerek yok diyor 😉
TugbaDnz Noni cok zor valla yapicak bisey yok mide bulantisina. Bence kussanda yemege devam et sofradan kalkip kosarak gitsende tekrar otur az az yemeye calis suan cok kucuk bebegin gelismesi lazim vitamine besine ihtiyaci var zorla kendini
Gizemmpolatt Kızlar 6+5 gunluk hamıleyım ama sürekli acıkıyorum ve kendımı yemekten alamıyorum hiç mide bulantımda yok sizce normalmi sizede oluyomu