Melegimmmmmm Kizlarn 28 ekin son adet tarihim adet hesapladigimda 5+2 gunluk hamileyim ama 28 kasimda betahgc yaptirdim hemen 182 cikti 4 sonra 324 cikti 2 gun sonra yaptirdim 509 cikti doktor gec dollenme dedi bu durumu yasayan var mi
aslanbarlasss Melegimmmmmm önceki hamileliğimde bende de geç döllenme olmuştu. Kesesi 5 haftalık olmasına rağmen yoktu sonra kese göründü bu sefer bebek yok falan kötü doktora denk gelirseniz sizi üzebilir sabırla bekleyin yavru kuşu gelişimini hemen yakalayacak 6 haftadan sonra 😊 birde geç döllenmelerde cinsiyet genelde kız oluyormuş doktorum söylemişti 🥰
twokidsmom Melegimmmmmm benim de gec dollenmeydi. 1 hafta kadar bir fark vardı. Haftalar ilerledikçe kapandı o fark ama kapanmasa da sorun değildi cunku bu bir gelişim geriliği degil sonuçta. Gayet normal biseymis. Ben ilk basta kotu bisey sanıyordum:) suan 35 haftalik olduk bile. Bu arada bana da gec döllenme cinsiyeti kiz olur derdi herkes ama benim bebis erkek 🙂
sahsenembozkurt aslanbarlasss ikinci hamileliğim bu ve ikiside geç döllenme ve şuan kız değilde erkek ikiside
twokidsmom birdirbir1 benim son haftalara dogru kapandi. Yani suan 35 haftalik ve yanlis hatırlamıyorsam 28.haftadan sonraydi
aslanbarlasss sahsenembozkurt yüz de yüz kız demedim genelde dedim ve bu bilgiyide doktordan aldım 🙈 bunun bilimsel açıklamasıda kız kromozomlarını taşıyan spermlerin daha dayanıklı ve uzun süre dayanabiliyor olmasından kaynaklı geç döllenmeler genelde kız bebek ile sonuçlanıyor diyorlar bu tabii erkek olmayacağı anlamına gelmez 😊 Allah önce sağlık versin sonrada kalplerimize göre nasip etsin 🥰🐣
sahsenembozkurt Melegimmmmmm ben ilkten kan verirdim omda da hep 90 ile 300 arasında degerle öğrendim iki gebeliğimde de doktora gittiğimde keseyi göremezdik 1 hafta sonra gel diyip giderdim öyle görürdüm ben öyle betahcg artışı takip etmedim
elif_146 Benimde öyle canım Dr uma gittim kese gördükten sonra betanın bir önemi yok çoğu kadında öyle zaten dedi stres yapma herşeyin hayırlısı