efsunn23 Bimiyendis ne yalan söyleyim içime düştüğünden beri kız hissediyorum oğlumu da hissetmiştim bu haftada bu pipi hakkaten zor
Bimiyendis efsunn23 içinize doğduysa büyük ihtimal odur ya 😂 Allah sağlıkla, huzurla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Asyaalin efsunn23 bu haftada yorum yapan doktora çok şaşırdım gerçekten 15. Haftada yanılanlar varken ama bilemiyorum tabi🤷🏻♀️
mrszeynaaa Dikkatimi çekti benim doktorum da alanında çok profesyonel 10+1 de bana erkeğe benziyor dedi emin bir şekilde bende şaşırdım böle bir yorum beklemiyordum eşime ufak bir süpriz yapacaktım şaşırdım öle diyince bakalm ilerleyen haftalarda ne diycek
lilyum_ efsunn23 benim bebeğimin10.hafta usg görüntüsü de ayni bu sekildeydi. Doktor yorum yapmadı ama biz kesin erkek dedik ve evet erkek çıktı. Simdi kucağımda 8 aylık oldu bile🥰
zehrazeynep değşiyor ya bize de 10+5 de kesin erkek dedi bizde öyle olduğuna alıştık bir ay sonra gittik yüzde seksen kız dedi bacak arası boştu bence erken söylenmemeli bu sefer bir fikre alışıyorsun hop başka bişi söylüyorlar