sarumi akkoyun21 maşallah sanki ilk defa anne olucakmıs gibi 🫠 bnim ikinci olucak nasl anlasırlarmı zorlanırmıyım acaba bilemiyorum dogana kadar aralarında 4 yas olmus oluyor 🥰
bozkurtttt Bende 13+2 deyim.Bir oğlum var şimdi Kızımı bekliyorum,hevesle ilk tulum ve emziğini aldım ☺️ İlk doğumum sezeryan olduğu için muhtemelen mayıs sonunda doğururum uygulama 11haziran diyor.
sarumi bozkurtttt bende almayı düşünüyorum bir yandanda erkenmi acaba diyorum ☺️ benimde bir oğlum var kısmet olursa kızımı bekliyoruz allah herkese iki duyguyu tatmayı nasip etsin 🥰
senaaaaaaaaa1 sarumi aynıyız 😊 benğmde oğlum bebiş doğmadan 4 yaşına giriyor 7 mayıs bu doğumda haziranın 3. Haftası olur sanırım 😊 cinsiywtini çok merak ediyorum
akkoyun21 sarumi 4 yaş gâyet makul nir aralık fazlası var eksiği yok 😊 sadece bebeğe karşı hateektlerine dikkat edin istemeden incitme olasılığı olabilir onun dışında abilik ablalık yapar kardeşine çok ta sevinebileceği bir yaşta ☺️ sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻
bozkurtttt sarumi erken ama 6yıl dinazor,araba,silah görmekten acil pembe görmem gerek diyip aldım ☺️☺️ mağaza vitrinlerinde etekleri görünce iç geçirirdim şimdi onları nasipse alabilcek olmayı bilmek bile çok heyecanlandırıyor beni💞
mer1901 Bende 10+4 haftalık hamileyim doğumum ne zamana denk gelecek acaba aynı haftalarda olduğumuz birileri var mı acaba sağlık ocağında ebe Haziran sonu dedi de ben o kadar kalmam diye düşünüyorum ilk doğumum sezaryan olmuştu çünkü hazirana da çok var sanki🫣
sarumi mer1901 evet sezeryan olursa daha erken tarihe gün veriyorlar ama norml dogumda 41. Haftaya kadar beklendiği için bazen geç olabiliyor 🫠
elif20261 mer1901 10+1 benim de. Doktor ilk kontrolde 3 Temmuz demişti ama o 40 haftayı hesaplıyor. Büyük ihtimalle haziran sonu olur 38-39 haftalarda diye düşünüyorum. Aşırı zor geçiyor bir an önce hazirana girmemiz lazım 🥲😆
mer1901 sarumi oğlum 37+2 de doğdu plesantadan kqynaklo sorunum vardı çok fazla kanamam oldu ve acil sezaryana alındım bunda böyle bir sorun yaşamam inşallah
sarumi mer1901 umarım yaşanmaz. Hepimizi nelerin beklediğini bilmiyoruz 😒güzel dogumlar nasip olsun inşallah
mer1901 elif20261 benimde ortalama öyle denk geliyor. Ama ben çok şükür zor geçirmiyorum oğlumdan dolayı biraz yoruluyorum sadece.
elif20261 mer1901 benim ilk bebek aşırı zor geçiyor karin ağrım çok oluyor doktor rahim büyüdüğü için normal diyor mide bulantılarım çok oluyor ne yemek ne iş akşama kadar kalkamıyorum. O yüzden diyorum bir an önce haziran gelmeli bu gidişle pert olacağım 😌
mer1901 elif20261 ya böyle zor geçirmek ayrı bir dert oluyor insana ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım halsizlik oluyordu arada bide migrenim var o iki kere tutmuştu o kadar. Şuan bir zorluk yaşamadım çok şükür bakalım sonradan değişir mi bilmiyorum.
elif20261 mer1901 gerçekten benim şans bu da sanırım bulantıyı geçtim de ağrılar çok sinirimi bozuyor insan bir de korkuyor doktor normal dediği halde bile. Sanırım erkek bebekler daha kolay oluyormuş çevrem hep öyle söylüyor. Bizimki daha belli de değil hayırlısı olsun inşallah zaman su gibi geçer 🤷♀️
mer1901 elif20261 bilemiyorum ama çevremde kıza hamile kalıp hiç belirti yaşamayan arkadaşlarım falan var o yüzden belli olmuyor bence cinsiyet açısından. Onlar sağlıklı olsun da her şekilde o süreci atlatıyoruz.