Meleklerim545 İyi akşamlar anneler 2 Kasım’da korunmadan ilişki oldu eşimle korunmadı kendisi adete bir hafta gibi kısa bir süre kaldı ama korkuyorum korunmasız ilişki de hemen gebelik olur mu ki
ru_a6 Meleklerim545 Benim polikistik overım var doktor bana sağlıklı hiç bir sorunu olmayan kadınların bile kendiliğinden hamile kalma ihtimali %20-25 civarı demişti
Sibelakta Meleklerim545 cnm acık öreneği ben 2 cpcuğum var ikisininde cok istedim 3 ay olmadı ikiside ama şimdi bi defa korunmasız ilişki yaşadım ve hamile kaldım 3 ye hamileyim kalmam sanarak yaptım
Meleklerim545 ru_a6 bende pcos var iki kere de düşüğün olmuştu doktora gittiğim de senin vücudun gebelik kabul etmiyor demişti düşüklerin ondan sebeb oluyor demişti
Meleklerim545 tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah bağışlasın inşallah benim belim ağrıyor herhalde heran olabilir hasta
Meleklerim545 yaseminis gelirse Allah’tan baş tacı lafım yok da ne bileyim emin de değilim aslında belim ağrıyor oldum olacağım diyorum inşallah 😁
mmia Meleklerim545 genelde istemeyen hemen hamile kalıyor isteyen kalamıyor. Kesin olacak diye bişey yok bazıları ilk denemede olur bazıları 7. Denemede. Hamilelik belirtisi adet ile aynı 😂 özellikte göğüs ağrısı olabilir ben öyle anlamıştım.