Alexandra_grekova Kızlar selam, hamileliği kafama çok taktığım için sanırım reglimde gecikiyor .testler negatif. Taa ağustostada gecikmişti reglim,sebebi stressten bide soğuk yerlere oturmuştum hep. Bitkisel bişeyler önerin lütfen , içeyimde regli olayım 🥹❤️🙏🏼
Miracle_1 Alexandra_grekova regl sökücü egzersiz videoları var işe yaramıştı bende her bitkisel şeyleri de denemeyin zarar vermesin hormonlara
havvagns98 Alexandra_grekova cnm sabah aç karna soğan suyu iç çok iyi rahmi temizler gece yatmadan önce bide
gecemavisiii Alexandra_grekova merhaba öncelikle bu durumu kafana takmamanı öneririm şunu biliyorum ve çok duyuyorum ki ne kadar önemsemezsen o zaman hamile kalıyorsun ,ben 3. Ayımda Hamile kaldım ama o iki ay daha fazla ay gibi geldi sonra dedim dua ediyorum Rabbim duyuyor nasip olacak, doktora gittim bana donaxly verdi ama gittiğimde rahmin kalınlaşmış dedi testim negatif çıktı ama moralimi bozmadım ve o ay hamile kaldım 😁
Alexandra_grekova Miracle_1 2-3 kez yaptım etmedi o hareketler bende:( İdrar yolu enf. Gecikmeye sebep olur mu acaba? Yarın ilaç alcam
Alexandra_grekova havvagns98 sadece 3 gün sabah akşam içebildim , kaç gün devam etmeli ki bir de içerken çok akıntım olmştu .
Alexandra_grekova gecemavisiii ah harika ne güzel nasip olmuş snaa nihayet❤️bilmiyorum en sonunda tüp bebek düşünüyorum dhaa yolun başındayım ama yoruldum yanii herşeyden . Evlenmeden önce reglim düzenliydi ah ne güzeldi. Korundum ilaç flaan derken bıraktkktan sonra bpzuldu işte düzenim hepten:(
Elisa0110 Alexandra_grekova rica ederim. Doktora gittiniz mi regl gecikmesinin sebebi ne ya da hamile felan olabilirsiniz bence Bi test felan yapın sonra çayı için
gecemavisiii Alexandra_grekova baştan düzenli inşaAllah teykrar düzene girecektir, hem kendin diyorsun yolun başındayız daha umarım en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın