Daisyy000 melisbodur 36dayım 26kg aldım ve almaya devam ediyorum 😓 Artık kafama takmıyorum akışa bıraktım ,çünkü şu içsem yarıyor cidden🤣 İlk gebeliğimde de 26kg almıştım sadece 4 kg kendiliğinden gitti, gerisini kan ,ter ve göz yaşı ile verdim 🤣
kaya_kaya melisbodur 2 ayda 10 kg almıştım hamilelikten önce kullandığım ilaçlara bağlı. 89.7 ile hamile kaldım 86.8 düştüm şuan 87.5 umarım çok fazla almam…. 19 haftadayim bu arada🤍
melisbodur babygirl02 ben 51 kiloyla hamile kaldım 24. Haftadayım 18 kilo aldım güncel 69 kiloyum çok mu ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kendimle barışık olamıyorum aynaya baktığımda
melisbodur babygirl02 tüp mide ameliyatı olmuştum 3 yıl önce tekrardan eski halime dönmekten o kiloları verememekten çok korkuyorum.
babygirl02 melisbodur ama şuan hamilesin kilo alabilirsin tabiki emin ol doğumdan sonra gidecek o kilolar canım kafana takma
babygirl02 cylnboran04 benim 24.haftadan sonra bogazımda takıntı hissi olmaya başladı yemek vs yiyemedim hala takıntı hissi var yeni yeni bişeyler yemeye başladım o süreçte kilo verdim işte
kaya_kaya melisbodur daha almadım şuan canım az önce tartıldım 87.9 olmuşum 2.5 kg vermiştim Yarım kgsini tek geri almışım. Tartıda artı yok ama bir tık göbeğim belirginlesmis gerçi kabızlık da var ondan da olabilir
Elzem123 melisbodur 66 ile hamile kaldım şuan 33. haftadayım 77 kiloyum 🤷♀️ böyle giderse doğuma kadar 80 görürüm gibi.