Ulkumom Kızlar böyle şeylere pek inanmam yani batıl şeylere bunu nedenini merak ettim yaşlı teyzenin birisi geldi bugün yanıma sakın saçını kestirme doğurana kadar dedi neden dedim boşver dedi 😆 neden böyle derler acaba ???
anneoluyorummm103 Ulkumom çocuğun ömrü kısalır diyorlar lohusalık geçene kadar kestirmemek lazımmış. Hurafe tabi bunlar ama bende kestirmedim bekliyorum 😅😅
Ulkumom anneoluyorummm103 aaaaa gerçekten mi acaba ilk kızımda kestirdim mi 😆😆😆 hiç hatırlamıyorum ama ne alakası var saçla çocuğun ömrünün tövbe bismillah bir yaşıma daha girdimmmm 😂😂😂😂
Ulkumom Bebivekedi tabiki öyle ya ne alakası var benim saçımla çocuğun ömrünün 😀😀 delirmiş bu millet 😀😀
2prensesannesiiii Ulkumom hurafe ama insan kestirse bişey olsa ilk kendini suçlayabilir psikolojikmen
Daisyy000 Ulkumom Boş beleş birileri hamileleri korkutmak için ne bulsak ne bulsak diye düşünmüşler, bunu bulmuşlar 🤭 Saçma sapan hurafeler, bebeğin ömrü kısa olurmuşmuş
Nisanmomy Ulkumom 2 hafta önce kestirdim. Bebeğin ömrü kısalır diyorlar batıl inanç. Allahın verdiği canı haşa kuaför mü alacak. Ya da Allah sen saçını jestin bebeğinin ömrünü mü kısaltacağım diyecek. Eskilerin saçma bulduğum şeyleri