Mizgin2020 31+6 haftalık oldum ama çantam henüz hazır değil bebeğin tüm kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazim ama enerji gelmedi henüz havaların soğuk olmasından mıdır nedir sizde durumlar nasıl hazırladınız mi kaçıncı haftada hazırladınız
orkidemm_ Mizgin2020 hazır değil :) bebek arabası vs hazır beşiği vs ama hastane çantası değil 31+5 im
bebeklerim__ Mizgin2020 daha varmış canım erken dogum riskin yoksa eger 35 filan başlarsın yavaş yavaş.
yorgunannis Mizgin2020 36ya girmek üzereyim çantam hazır tabi 10 gün oldu hazırlayalı sancım çok olduğu için korkudan hazırladım😀
Mizgin2020 orkidemm_ bende aynı beşiği dolabı puseti eşyaları herseyi aldim ama yıkama işi bi üşendiriyor birde çamaşır makinesini kazan temizliği yapmam lazım oncesinde ondan mıdır herlde zor geliyo yalnız değilmişim buna sevindim canım 😁😁
Mizgin2020 Yaswinn sağlıkla gelsinler inşallah canim hazır olduktan sonra beklemek en güzeli kafa rahat şekilde 😂😂
thetwinmom Mizgin2020 32 de ana malzemeleri hazırlamıştım 36 da doğum yapacağım ikizlere ama 32 den beri kaç kere sancım oldu serum taktırdım sayamadım bu zamana kadar zor tuttuk