Gamzekturk 2.5yaş kızım ve 28günlük oğlumla hepinize selamlar 😂 ilk 2hafta gerçekten çok zor geçiyor herkes birbirine alışmaya çalışıyor, büyük olan herşeyi anladığı için onun üstüne daha çok düşülüyor, kardeşini sevsin kabullensin diye. Çok şükür bebişle ilgilş sıkıntıdı yok çok seviyor öpmek kucaklamak istiyor ama babasını aşırı kıskanıyor onun kucağında görmeye bile tahammül edemiyor ağlıyor. Huyu suyu ister istemez değişti, istediği olmayınca çok ağlamaya başladı. En zoruda geceleri oluyor bebeğin sesine kızımda kalkıyor ikisinide uyutmaya çalışmak sakinleştirmek çok güç. Hep bebeği emzirirken kızımın çişi geliyor, onu emzirmeyi bırakamıyorum onuda tuvalete götürmesem olmuyor, bebek kucağımdauken kızım ağlayacak bişey buluyor onuda kucağıma almamı istiyor ama maalesef .. bende ağlıyorum öyle olunca istemsiz. Tabiki her çocuk bebek farklı ama benim 28günlük tecrübem böyle şuan için. Bikaç gündür daha iyi gibi geçiyor günler, elbet bitecek ama baya zor olacak ilk zamanlar baya yorucu stresli sıkıntılı, lohusalığın verdiği duygularda karışınca zorlayıcı. Ben öncesinde kardeşiyle ilgili konuşarak hep alıştırmıştım. Beraber bezini değiştireceğiz, banyo yaptıracağız vb gibi. Şimdi banyosunda bezinde kızımada küçük görevler veriyorum o şekilde biraz daha kolay atlatıyorum. Banyosunda oda minik bi kapla su döküyor o oyalanırlen ben işimş bitirmiş oluyorum ya da ıslak mendil veriyor bezi çöpe atıyor, görev yapmak başarmak hoşuna gidiyor öyle öyle biraz alıştı artık ama baba krizi bitmiyor. Bide kızımın istediği oyuncak vardı onunla beraber sevdiği yiyecek içecekleri alıp hediye paketine koydum süsledim püsledim, kardeşini ilk görünce paketi verdik kardeşin geldi sanada süpriz hediyeler getirmiş dedim acayip mutlu oldu öyle bişeyde yapabilirsiniz. Umarım sizin çok daha olumlu geçer süreciniz, korkutmak istemem ama yaşadıklarım bu şekilde, herkesin farklı oluyor mutlaka, sağlıkla kucağınıza alın 🌸