Zehramom Anneler alıp memnun kaldığınız ateş ölçerler hangileri . Yorumlar kafamı karıştırıyor kim iyi diyor kimi fazla çıkarıyor. Önerilerinizi bekliyorum
Yasemincifci Zehramom ben aliexpresten sipariş ettim henüz gelmedi fiyatı uygun ama temassız ateş ölçer
Sumbul35 E bebekte vicks marka dijital çubuk ateş ölçer var bende ondan almayı düşünüyorum daha güvenilir geliyo nedense
Zehramom Sumbul35 bende mi çubuk alsam acaba bunlarda indirim varmış ama https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/acura-patentli-award-uzaktan-temassiz-dijital-ates-olcer-atesolcer-405781857
Hemebehemgebe Zehramom biz bunu hastanede kullanıyoruz ve hiç memnun değiliz. Ya hep aynı ölçüyor herkesi yada fazla. Tabi ilk geldiği zaman değil. Kullandıkça saçmaladı o yüzden çok fazla tavsiye etmiyorum.
Pdr Çok eşim meslife temassız aldı. Ortamın suyun da sıcaklığını ölçüyor. Kullanışlı görünüyor, kendi üzerimizde kullandık kullanımı kolay
Zehramom Hemebehemgebe ya zaten temassızlarda kalibrasyon yapılmayınca mantıgıda kalmıyor bende hastanede kullandığımızdan bazen bozuldukları için güvenemedim
gizem_krgz_9 @Zehramom ben Yeldan marka temassız ateş ölçer aldım canım. Hem doktorum hem de eczane önerdi. 120 tlydi geçen ay.