coskun02 891 betam çıktı kaç haftalık olacak bilmiyorum ve hüçbişey hissetmiyorum normal mi yaa hiç bişey bilmiyorum
melikeyimmmmm coskun02 kalp atışını duyunca insanın içi bir tuhaf oluyor ikinci hamileliğim olmasına rağmen kalp atışını duyana kadar sanki hamile değilmişim gibi hissediyordum 🥹
ylnydgd coskun02 son adetin ilk gününden hafta hesaplanıyor ☺️ son adetini uygulamaya gir o söyler. 48 saat sonra tekrar kan verip artışı da görmen gerekiyor. Sağlıkla gelsin, hisler sonradan gelecek :)
Havin49_ coskun02 beta ile gebelik hastası belli olmaz cnm kalp atışını duyduktan sonra o annelik hissi hamilelik duygusunu hisediceksğn
yaseminerten melikeyimmmmm bende belirtiler var ama bende hamile değilim gibi hissediyorum ilk bebeğimi kaybettim bunda biraz korkuyorum ama kötü düşünce getirmiyorum aklıma
coskun02 ylnydgd ona göres hesapladım 5 haftalık diyo çok fazla ama bakın 25 Ekim adet sonra 17 kasımda kan verdim 1.20 betam sonra 27 kasımda kan verdim 86 çıktı bi kaç gün geçti 891 çıktı betam
Busranur_mnts Ha1999 ben hafta hesabı ile ay hesabını ayrı yapıyorum son adet tarihi 14üydü her ayın 14ünde ayımı sayıyorum bu ayın 14ünde 7. Ay bitiyor mesela şimdi de 29 haftayım
Ha1999 İnternet ten bakıyorum her sitede farklı yazıyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
BADE38 coskun02 Normal:) Ben hamileyken hareketleri hissedene kadar bişey hissetmedim eğer buysa sorun bdhdhd Ama eğer mide bulantısı falansa oda normal kusma igrenme falan da olmamıştı bende :)
ylnydgd coskun02 o zaman yükseliş de gayet iyi sağlıkla gelsin 1 hafta sonra da kontrole giderseniz her şeyin yolunda olduğunu görürsünüz inşallah. Sağlıkla gelsin ❤️
Busraaaakkk coskun02 Annelik hissinden bahsediyorsanız eğer bebeğiniz tam anlamıyla hareket edene kadar hamilelik duygusu da yüklenemiyor . 25 hafta olduk yeni geldi o güncelleme bana 😁
tirinitii coskun02 kese 2500ün üzerine çıktığında bazılarında vajinal bazılarında karından görülebiliyor. Bence erken gitmişsiniz canınızı sıkmayın bekleyin biraz karından mı baktı bu arada
eed21 Bacım ben 11 bin betayla öğrendim. Öğrendikten sonra psikolojik mi ney başladı 😂 herhalde öğrenmesem bir süre daha idare ederdim. Normal merak etme. Sadece kontrolleri aksatma yeter
coskun02 eed21 yaa şuan kafam karışık ki betam891 ama kesem görünmedi tekrar verdim kan onu bekliyorum anlamadım bişey bir kürtaj yaşadım tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum yaa o aklımda öyle durmuş durumdayım