hazalarya Merhaba hanımlar, Bugün 28+0 olduk Perinatoloji randevumuz vardı. Doktor kilosuna 1.300 gram dedi. Sizlerde durum nedir?
Nuriay hazalarya Bende 27+3 te dün gitmişdim 1072 gram normal dedi. Önemli olan alt sınırda değil bu haftalarda 800 900 1000 1500 normal kabul ediliyor iyi bence kilosu doğuma kaç hafta var 10 günde bile ne kadar kilo alar
Strongirl_ hazalarya gayet normal kilosu. Benim 28+4 de 1.281 , 29+5 de 1.440 çıkmıştı. Doktorum gayet yeterli olduğunu soyledi
Es07 Gayet iyi sizin maşallah Perinatoloji detaylı ultrason 18/23 haftalarda yapılıyor diye biliyorum Siz biraz geç yaptırmışsınız
Nuriay hazalarya ilkmi? Benimde ilkini 38 2 mi 3 müydü aldılar ikinciyi 37 6 daydı ama brn dayanamıyordum doktoruma yalvar yakar erkene aldı 37 de yaptı şuan 3 cu 37+6 da alırız dedi Rabbim nasip ederse
hazalarya Strongirl_ bunu duyduğumda çok sevindim. Kızımı biraz zayıf doğurunca ödemi de atınca kuş kadar kamıştı :) oğlum apaklı doğsun en azından
hazalarya irmairma evet çok geç kaldım. Bu yüzden görebildiği organlarına baktı %100 tarama yapamadı maalesef
irmairma hazalarya normal bu arada kilosu hatta bir tık üzerinde bile normalde 900-1100 arası beklenir
Strongirl_ hazalarya önemli olan sağlıklı doğması hem, üzülme. Doktor “güzel beslen bebeğin gelişimi zayıf” demediği müddetçe sorun yok. Dünyaya gelen büyüyor 🙏🏻☺️