Bernossssss Kızlar herkese merhaba bende hormon testi yaptırdım hiç bir sorun yok sadece Amh 9.23 sizce gebelik planlaması için sorun olur mu ? Doktorla görüştüm ama sizlerin de yorumunu merak ediyorum 🧐
kizimm Bernossssss genelde amh değeri düşükleri duydum hep yüksek olunca sorun oluyor mu doktorunuz ne söyledi
arsesraa Bernossssss Bernossssss canım benim de 5,4 çıktı ama doktorum pcos başlangıcı dedi aynı şekilde yumurta rezervlerin çok dedi o yüzden Folden pi ya da inositol içerek bir folik asit tavsiye etti ben birkaç gündür inofolic combi hp kullanıyorum bi araştır istersen gebeliğe yardımcı olan bir takviye ve folik asit
Bernossssss kizimm Fazla yumurta rezervi varmış 10 üzeri pcos diyorlarmış Vajinal usg de baktı sorun yok dedi . Gebelik için sorun olmaz dedi bir kaç takviye verdi o kadar .
azra19 arsesraa Aaa bugün bana da doktorum aynı şekilde bu ilaçtan verdi ben yarın baslıcam ılaca siz ne zamandan beri kullanıyosunuz☺️ benım amh 4.7
arsesraa azra19 canım yaklaşık iki hafta oldu başlayalı henüz yumurtlama dönemindeyim ilk aydan etkisi olur mu hiç bilmiyorum inşallah iyi gelir ikimize de ❤️
arsesraa Biranneadayi4 denediğimiz ilk ay oldu ama kimyasaldı sonrasında da şu an 5 ay olacak henüz olmadı :(