Maviyesil121212 Kızlar 35+4 günlük hamileyim hem devlete hem özele gidiyorum 3 haftada 1. 10 günde 1 nstye giriyorum bir orda bir orda. Nstnin çocuğa Zararı olur mu
Polo Maviyesil121212 ya ne zararı Ses dalgaları ile yapılan bişe Zararlı olaa aynı anda bile bi çok kez girmezsin Kasılmana Senin nabzına Çocugun kalp atışına bakıolar Hepsi ses dalgası gördüğğn gibi
Yasemincifci Maviyesil121212 ikisi birden seni yormuyormu canım doktorlarından şüphenmi var bence ikisine gitmek gereksiz
Sevsav Ben de 38 haftalığım. Yeri geliyor günde 2 kere bile giriyorum. Çocuğun hareketlerini kalbini kontrol etmek amaçlı. Zararı olmadığını biliyorum
Maviyesil121212 Sevsav ne bileyim içim sıkılıyor 20 dk sırt üstü yatmaktan. Bi de diyorum bebişe zararı var mıdır. Ama dediğin gibi günde 2 kere girildiği bile oluyormus zararlı olsa sokmazlardı
Maviyesil121212 Yasemincifci ya nerede doğum yapacağıma karar vermek adına gidiyordum açıkcası ama ağırlaştıkça yormaya başladı dediğin gibi bi de kontrol sıklığı haftada 1e düşünce daha sıkıntı olur. Devletteki doktorumdan daha memnunum ama hastane koşulları gereği onu bırakacağım maalesef
Deletedmom308 Maviyesil121212 bende öyle hem devlete hem özele gidiyorum 32.haftaya geldim halen karar veremedim nerede Doğum yapacağıma. Gittiğim devlet hastanesi yeni olduğu için şu an doğumhanesi açılmadı. Bir aya açılcakmış. Ama çok yeni olacağı için de korkuyorum belki de ilk Doğum yapan ben olcam.
Yasemincifci Maviyesil121212 yani senn için hangisi iyiyse onunla devam et iki kerede girmrye gerrk yok nts ye herşeyin fazlası zarar
Sevsav Maviyesil121212 aynen aynen sen içini rahat tut hiç bir zararı yok tam tersi çok önemli son zamanlarda
duruveeannesi Ben de 35+2 deyim.devlet hastanesine gidiyorum. Doktor hala nst istemedi. 37. Haftada gideceğim o zaman ister heralde 😅
Maviyesil121212 duruveeannesi benim de bilakis devletteki doktorum erken istedi özeldeki 34ten sonra istemeye başladı
Maviyesil121212 Deletedmom308 aslında yeni olması güzel bir şey. Kadrosu tecrübeliyse (ki devlettekiler daha tecrübeli oluyor bana göre) hiç sıkıntı olmaz. Bizim kadın doğum Hastanesi eski olduğu için tuvalet falan yok içinde. Bi de maalesef sancı odası olayı beni çok gerdi. Bunlar olmasa devlet ağır basıyordu ama böyle olunca özele karar verdim
Deletedmom308 Maviyesil121212 bizim burdaki devlet hastanesi aynı özel gibi. Çok sakin yoğunluk yok,doktorlar ebeler çok ilgili. odalar tek kişilik sancı odası da yokmuş. ama yine de endişe duyuyorum 😕
Maviyesil121212 Deletedmom308 o zaman hiç düşünme bile devlet her zaman daha güvenilir gelir bana ama hastanenin koşullarından dolayı orada yapamıycam maalesef