3kedili2bebekli Asena6532 evet oluyor benim açılmam suyum gelmeden önce oldu sonra suyum geldi nişanım hiç gelmedi kız kardeşimin de 5 cm açılma varken nisani geldi
cancu1 Asena6532 benim iki doğumum da nişansız 7 cm açıkla doğuma gittim 9 cm de doğurdum ve nişan suyum gelmeden hepsi doğum yaparken normal doğum için diyorum orda doktorlar açtılar
Asena6532 deletedmom43191 36+4 olduk bu zamana kadar çok hareketliydim cumartesi komstrolğö muhtemelen çatı muayenesi yapılır inşallah açıklığım vardır 38 de falan doğurmak istiyorum artık😀
cancu1 Asena6532 evet iki sancımı da evde çektim rabbime hamdolsun kolay da oldu öyle çok sancım zorlamadı beni doğumlar kolay oldu Rabbim size de en kolayından nasip etsin tamamen mantıkla düşününce kolay oluyor sadece süreç iyi ıkınmak ve sancıyı kontrol etmek
Asena6532 deletedmom43191 olmuyor tabi😀😀ağırlaştım baya nefes darlığı uyku problemi derken insan artık doğurmak istiyor ya😀
deletedmom43191 Asena6532 ah ah son zamanlar gercekten geçmek bilmiyor 3 kez gebe kaldim hep son zamanlarda yeter doğurmak istiyorum diye sinirlendim surekli 🤣🤣🤣
hurremintorunu Benim de sancım vs geldi ama ne nişan ne de su gelmesi var doğuruyor muyum acaba hbir belirti yok diye tereddüt etmiştim hastane gittiğimde 7 cm açıklığım vardı suyumu da orda patlattılar bunlar normal olabiliyor