yasemincel65 bebek arabası prego mios tercih ettik çok da memnun kaldık, şimdi 2. Bebeğimiz olacağı ve ilk çocuğumuz hala bebek olacağı için 2. Bebek arabasi incelemeleri yapıyoruz hala. Cybex balios s lux, cybex beezey, maxi cosi leona 2 ve kraft tokyo düşündüklerimiz arasında hala da düşünüyoruz ikinci arabayı kabin mi travel mi alsak diye.
Beşik olarak ikea sundvik tercih ettik. İlk 4-5 ayda kullanmak için huggy calm model beşik almıştık ve gittiğimiz yerlerde pratik olması açısından da huggy napp park yatak tercih ettik. Şimdi ilk çocuğumuz ikea beşiği kullanıyor, doğacak bebeğimiz de diğerlerini kullanacak.
Bebeğimize şu an mustela atopik ciltler için olan serisini kullanıyoruz şampuan olarak, bakim kremini ise bioderma atoderm kullanıyoruz. Hiçbir şeye değil ama bu iki ürüne kesinlikle yatırım yapmalısınız.
Doğduğundan beri prima premium care kullandik ve gündüz bezi olarak pek çok bez denedik. Molfix, goon, sleep natural, sleepy bionatural ve hiçbirinden memnun kalmadık. Hatta 9 ay sadece prima kullandık bez olarak bu memnuniyetsizlikten kaynaklı. 12 aylıkken arkadaşımın önerisiyle ki Allah ondan razı olsun, sleepy ecologic denedik ve şu an 3 aydır sabahları sleepy, geceleri ve dışarıda prima seklinde ilerliyoruz. Bu iki bezin bu iki serisini sonsuz öneririm. İkinci cocugumda da aynı bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum.
Kendime bakim ürünü özel olarak hiç almadım bioderma kullanıyordum ve o şekilde devam ettim
Giyim ürünü ise dogacagi mevsime göre çok değişiyor adet olarak ama her 3 ayı için kesinlikle en az 10 adet çıtçıtlı zibin olmalı diyorum ve mutlaka zibin uzatma ürünlerini de alın derim ömrünü uzatıyor zibinlarin
Agiz mendili ve önlük en az 10 ar adet almalısınız
Nebulizator ve burun aspiratoru de kesinlikle olmalı dediklerimin arasında. Nebulizatörü nexus aspiratoru de manuel olanlardan otribebe tercih etmiştik
Aklıma gelenler bunlar