zeynebozdemirdal Kızlar 22-25-27 sinde korunmasız ilişkim oldu sizce ne zaman test yapsam çıkar şuan regl 7 gün var test yapsam doğru sonuç alır mıyım yardımmmm
Gulaydgncy zeynebozdemirdal bende 1 hafta kala falan ögrenmistim ama testlerde hep negatif cikti erken gebeliktesti bile yapmıştım. Kan verdim sonra emin olmak icin oyle çıkmıştı
balakisiyeva zeynebozdemirdal merhaba ben 30kasım USM göründüm sağ tarafda 19mm follekul gözükdü 30kasım 2,3 aralıkda korunmasız ilişki yaşadım gebelik olurmu?
ecekoru Canım awox erken gebelik testi bulabilirsen yap bence 6 gün öncesine kadar doğru gösteriyor ben 4 gün kala yaptım vardı ☺
meponi Gulaydgncy merhaba yanıtınızı gördüm de peki hiç belirtiniz varmıydı adetim 16 gün geçti test yaptım 3.4 tane erken test de yaptım çıkmadı acaba kan versem mi bilemedim
zeynebozdemirdal yavuzayse Ben 3 ay önce kimyasal yaşadım sonra 3 ay ara verdik şimdi bu ay ilk denedik sizce tutma ihtimalı yumurtlama gününden bi gün önce ve sonrasını değerlendirdim
Fatmanurakar yavuzayse inanın hiç bilmiyorum cnkü öyle yumurtlama testi falan yapmadım kürtaj dan sonra bi adet geçti sonra korunmasız ilişki oldu o kadr
zeynebozdemirdal Yumurtlama günüm 26 sıydı ben 22-25-27 değerlendirdim şuan kaşık bel ağrım var ama regl belirti mi hamilelik mi bilemiyorum regl 7 gün var
yavuzayse zeynebozdemirdal canm ihtimali bilemem ama böyle yapmanız iyi olmuş benim geçen ay tutmamisti ovulasyon la takip ettim yada bilmiyorum kimyasalda olabilir kan testi yapmamıştım 6 gün gecikmem vardı iki ayrı test yapmıştım pozitifti ama gecikmanin 6. Günü adet oldum nasip bu işler gerçekten sitreste çok etkiliyor
meponi Fatmanurakar mutlaka yazacağım ama bence yok geri çekilme ile korunuyorduk eşim baya emin ve Ekim ayında spral çıkarttırdım acaba o mu gecikme yaptı