busu1 Nuriay Normal olabilir benim daha ilk başlarda olmuştu 1 adet çözelti antibiyotik verdi geçti hemen
Aydan95 Nuriay 13 hafta bende de idrarda cikti, valla ne desen cikmis idrarda kan glukoz ve saire. Doktorum normal gebelikte 10/9 da oluyor dedi ilac verdi 1 ay kullanip test vericem yeniden.
ebrussuu Nuriay benim de ikinci kez oluyor ilkinde antibiyotiksiz bol su ile geçirdim bu sefer tek seferlik kullanılan toz antibiyotikten yazdı doktorum. Su çok önemli günde 3-3.5 litre tüketmeye çalışın mutlaka ve tuvaletiniz geldiğinde tutmayın hemen yapın, çok geçmiş olsun🌸
orhismommmmmm Nuriay her yerde WC’ye girme hamileysen dikkat et canım hatta eşin çıkınca bile domestos dök yıka Allah korusun bebege zarar vermesin
busu1 Nuriay Antibiyotik ile geçer Allahın izniyle enfeksiyon antibiyotikten daha çok zarar verir bol su içip kullanın 🤍
Nuriay orhismommmmmm yok ya evden başka gitdiğim bi yer yok diye bilirim helede hamileyim diye hiç halim yok evde de işte bu klozet yerden değil malesef ben yerden klozet de rahat oluyorum o yüzden bu klozetin üzerine oturmuyorum desem yeridir yani hakikaten hiç oturmuyorum havada kalıyorum oyle anca ne kadar temizlesemde rahat edemiyorum Baktım biraz erken doğuma böbrek sorunlarına ve bi sürü bişeylere sebeb ola bilirmiş ilaç alıcak eşim geçer diye umut ediyorum sık idarara da çıkıyorum yanma yok ama idrar kaçırma anıden veya yetişememe oluyor ordan anlamalıydım hiç düşünmedim
Nuriay Aydan95 evet çoğu gebede oluyor aslında kimdiye kadar ki testlerimde yok diye çıkıyordu ama her halde bi süredir var hemde grip geçirdim toparlıyorum bi iki gündür ama griple pek alakası yok sanırım çünki grip olmayanlardada bu durum oluyor
gmzkml 17 haftada kanda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotikle bol su ile geçti çok şükür Alt karında ağrı olmuştu iki gün rahim içine iğne batmagibi olmuştu
Aydan95 Nuriay evet hic bi virusle alakasi yok, ben son 1 yildir hic hastalanmadim bile , ama oluyor demek ki, bende sok olmustum bi belirtim bile yok, idrara cikma, yanma agri idrar yaparken . Ama oluyor demek ki
Nuriay ebrussuu Teşekkür ederim Tavsiyeniz için ilk hapı aldım sabah ikinciyi alıcam dikkat ederim mutlaka
Simlifar Nuriay bende de olmuştu 32 haftada wc gitme isteği oluyordu bide sancı oluyordu tuvaletimi yaparken 2 Tane toz antibiyotik yazdı 3 gün arayle içtim düzeldi
Nuriay defneozgecan kanda değil idrarımda çıktı çok bakteri diye önceki iki testi yok diye çıkardi ondan bi önce az bakteri sonra kendiliğinden geçmişti bende aslında 7 gün kullanmak istemiyorum
defneozgecan Nuriay 3 gün genel olarak antibiyotiklerde yeterli oluyor daha fazla kullanmak korkutuyor biz hamişleri