zynp92 Kizlar bu test güvenilir mi regle 3 gün kaldı bugünü saymazsak. ilk idrarla değildi ama çok silik çıktı dikkate almali mıyım sizce ?
yesildeniz_ zynp92 yarın adet günüm biraz önce lekelenmem oldu nimo gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı. Kuruma çizgisi de çıkmadı. Umarım size yalancı pozitif vermemiştir bence hamilesiniz ama
zehrazeynep zynp92 bende üç gün kala nimo ile öğrendim ama çok silikti kaset test yaptım daha belirgin çıktı şimdi 15 haftalığım
Allahneverdiysee zynp92 belli silik çıkıp yalancı pozitif verdi hem de defalarca bu testi ciddiye alma o yüzden. Varsa da yoksa da silik çıkarıyor başka bir testle dene canım 💖umarım vardır🙏
st23 zynp92 Şimdi çektim bunu 21 kasımda yaptım bende önce çizgi belirdi sonra yok oldu sonradan tekrar belirdi gözle zor görünüyor ama 21 kasımda testten sonra adet oldum 5 gün gecikmeden sonra
zynp92 ilaydarabiaoz awox test sipariş ettim onunla yaparım ztn gelene kdr günüm de gelir bekleyeceğim
zynp92 Sss1947 ztn kaç saat geçti öyle çektim ilk gözle görülürdu ama çok dikkatli bakınca fotoğrafta belli olmuyordu kurudukca belirginlesti ama olmayabilir yalancı da olabilir günümün geçmesini bekliyecegim kesin sonuç verir
st23 st23 daha önce yaptıklarım da nimoydu hiç çizgi olmadı kuruma da dahil tabi net bir şey diyemem kullandığıma göre yorum yapıyorum