Ozgulkcr01 Aleynaaaag ben şehir hastanesine gidiyorum once kadin doguma muayene oluyorsun o seni yönlendiriyor ya da alan aciyor o sekilde randevu alabiliyorsun selahaddin hoca var perinatoloji doktoru cok iyi tavsiye ederim
esrashnn01 Aleynaaaag geçen perşembe balcalı Mete sucu canım çok profesyonel bir doktor ileri hafta bir kaybım var süreçle ilgili beni çok güzel bilgilendirdi ama randevu bulmak çok zor beni eşi yönlendirdi güzelyalıda kadın doğum uzmanı onun sayesinde kendisine ulaşabildim
leylaaa01 Güzelyalı hastanesinde bir Prof vardı ama suan ismini hatırlamıyorum ama bayağı iyiydi 2.5 yıl geçti üstünden şimdi yine hamileyim oradaysa ona gideceğim
ecem03mkn Ayy bende arıyorum özel hastaneler çok pahalıya yapıyor devlette de randevu bulamıyorum sadece perinatoloji mi bakıyor bilginiz var ki yoksa kadın hastaliklari ve doğum bölümü bakar mi
mihribananne ecem03mkn perinataloji ye kadın doğumcu alan açıyor. Sonrasında saat sabah 10.00 da bulabilirsiniz başka saatlerde görünmüyor kaç gündür takip ettim saat tam 10 da şehir hastanesinde açılıyor ücretsiz yaptırabilirsiniz
Birdbox ecem03mkn 5000₺ Hoca alanında o kadar iyi ki benim gözüme gelmiyor çok Ama tabii ki bütçe çok önemli
ecem03mkn mihribananne Eşimi de içeri alırlar mı detaylı usg de bakilirken şehir hastanesi bir de ultrason fotoğraf veriyorlar mı renkli
Ozgulkcr01 ecem03mkn yok almazlar renkli ultrason fotoğrafı da vermiyorlar sadece bilgileri söylüyorlar sorun var mi yok mu ama baya güzel bakıyor tabi doktorda önemli ecem03mkn
Aleynaaaag esrashnn01 ya bende ona randevu buldum 7 ocağa hocadan memnun kaldınız beni bilgilendirir misiniz lütfen
esrashnn01 Aleynaaaag ben çok memnun kaldım canım gerçekten iyi bir doktor şöyle yüreğir devlette evet balcalı polikliniği oraya taşındı ya deprem dolayısıyla yine balcalı olarak geçiyor