Arkadaşlar merhaba. Bende ne zaman doğum hıkayemı yazıcam dıye düşünürdüm sımdı ye nasıp oldu. 39+6 kontrole gıttıgımde acıklıgım olduğunu ogrendım meger 4 cm olmusum. Tek agrım bacak arasındakı agrımdı. O da 2 haftadır var dıye onemsememıstım. Hemen asagı doğum haneye ındırıldım orada tekrar acıklık bakıldı evet 4 cm dı ve doğum sancılarım vardı. Regl gıbı sancılar vardı onuda onemsememıstım çünkü hamılelıgımın aynısını yasıyodum ekstra bır agrım yoktu. Neyse yatısım yapıldı o sırada sanırım acıklık muayene m’den kaynaklı kanamam basladı ve doğum sonuna kadar devam ettı kanama. Odaya geldım sanxılarım sıklastı 6 cm olana kadar 3 saat gextı ama baş rdılebılırdı kendı sancılarım. Pılates topu ve mat ile asılma demırı ile basacıkılıyordu. 6 cm de sunı sancı verdıler hayatımın kabusu oldu. Acıdan bayıldıgımı ve oksıjen maskesı ile ayıldıgımı hatırlıyorum. Tansiyonum 3 e ddüşmüş. Ayıldıgımda 8 cm dım ve ıkınma ıstegım gelmeye baslamıstı ama benım sancım yeterlı olmasına rağmen sunı sancı benı mahvetmıstı. Çok üzgünüm başta prenses doğumu kabul etmedıgım ıcın. Bu arada (Çiğli Araştırma Hastanesi’nde yaptım). Ebeler dr herkes ılgılıydı doğumda. Sadece dedıgım gibi kendı sancıma sunı eklenınce ustelık kısa zamanda scılmam ılerlıyordu gerek yoktu. Neyse sunı sncıdan sonra bu arada bayılma lar oldu bende tansıyon 3 e dusmesı oksıjen takviye lerim hep sunıden sonrasıydı. Neyse ıkınma ıstegım arttı dedım hemen geldıler odaya muayene yaptılar kızımjn kafası gelmıstı bile. Fakat çatala zor yetıstım çünkü ben asagıdayken daha ıkınmam var demıstım ama odayı hazırlarlarken ıkınmama engel olamamıstım çünkü ıstemsız oluyor. 5 ıkınmada kızım doğdu. Hem ıcerıden hem dısarıdan çok fazla dıkısım var. Bugün 3. Günümuz kızımla. Hala oturamıyorum çok zor yürüyorum anca wc ve hep yatıyorum ama yınr de Allah’a şükür olsun kı kızım vok saglıklı ve yanımda. Ben en basından berı kızıma kardeş düşünmüyordum amaolurda düşünürsem kesınlıkle isteğe baglı sezeryan olurum Özelde. Benım hıkayem bu kadardı arkadaşlar. Evlatlarınızı sağ salım kucagınıza alın inşallah olay dogumlarınız olsun su gıbj gecsın 🤗 zaten evlat kucağa gelınce her şey gecıyor ❤❤💜💜🧡🧡