Byzz61 Benim yarın kontrolüm var aşılama için gonal f dozu 75 kullanıyorum. Adetin 11. Günü iğneden itibaren 9. Gün oluyor az da olsa büyüme varmıdır Pcos olduğum için yavaş büyüyeceğini düşünüyorum sizin kaçıncı günde büyümüştğ
ozge1001 Byzz61 ben ilk 5 gün letu kullandım sonra 5 günde gonal f 50 kullandım. Letu ile 13 mm olmuştu aşılama günü biri 18 biri 22 mm di yumurtalarım
Kelebekkkk34 Byzz61 canım benim haplarla büyümediği halde gonalfle 9. Gün gittiğimde çatlatma iğnesi yap dedi doktor 17-18 mmdi. Büyük ümitsizlikle gitmiştim hiç akıntım yok kesin büyümedi dedim doktora ama bir sürü yumurtam büyümüştü
mom28_ Byzz61 günde 1 2 mm büyüyor diye biliyorum 9 günlük igne kullanımı gayet uzun süre bence büyümüştür
Kelebekkkk34 Byzz61 75le başladım sonra 150ye çıktı sonra tekrar 75 düşmüştü ama keşke çıkmasaydı 150ye çünkü ohss oldum bütün yumurtalarım büyüdü baya sorun yaşadım
Byzz61 Kelebekkkk34 aaaa çok geçmiş olsun. Benim inşallah büyümüştür ya Kasık ağrım var sadece bide akıntım o kadar
Kelebekkkk34 Byzz61 teşekkür ederim canım büyümüştür iğne çok etkili çünkü büyümezse bile doz attırılır büyür illaki
Dinolisoo Byzz61 ben 5 gün hergün 150 olacak şekilde kullandım. 5 gün sonunda 4 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi yaptık. Pcos var bende de