maymmon Beta değerlerim 20 Kasım 12.6 22 Kasım 41 25 Kasım 118 Ama ben beta düşük olduğu için gitmedim 11 aralıkta randevum var görünür mü sizce 6. Haftalık uygulamaya göre doktora gidene kadar 7 haftalık oluyor
cancu1 maymmon ben 6 hafta 2 günlükken gittim beta değerim 9000 küsürdü tam haftalıkken kalp atışı da duyuldu kese de karından ultrasonla
Yldz_2025 Ben 6 haftalıkken gitmiştim alttan baktı ultrasonla sadece kese görüşmüştü kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar gel demişti ama ben öğrendiğimde betam 3000 küsür falandı sizin haftanız daha küçük olabilir mi acaba ?
Eda42_ Yldz_2025 6 haftalık da sadece kese mi görüldü yolk saç falan görüldü diye birşey dediler mi bebeği kalp atışını ne zaman duydunuz evladınızi da hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻
Yldz_2025 maymmon karnından görünmeyebilir demişti bilmiyorum ki benim doktorum öyle bakmıştı🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Yldz_2025 Eda42_ çok teşekkür ederimm 🙏🙏sadece kese var demişti yolk hakkında bişey söylemedi kese doluysa haftaya kalp atışı duyulur tekrar gel demişti
Eda42_ Yldz_2025 Ayy maaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻🥰 inşallah benim için de o günler de olur inşallah