Yldz_2025 Merhaba 37. haftaya bu gün girdik çok şükür. 🙏Enerjim artacağına azalıyor kaburgalarım belim çok ağrıyor sadece yatmak uyumak istiyorum çatı ağrısı da bu haftada daha çok arttı sanki. sizin nasıl gidiyor sohbet edelim 😊🫠
aysgl330633 Yldz_2025 ben 36dayım 13 gün sonra sezeryan olacağım gerçekten de belim kopuyor artık benimde
Seymabyrm Yldz_2025 37+6 yım sürekli tuvaletim geliyo alt bölgemde baskı var bebeğim doğum kanalına girmiş 2 haftadır öyleyim sancıda yok bebişimde gelmek istemiyor
Busraatpl Yldz_2025 36+5 im, inanın hiçbişey yapasım yok, 1. e giden kızım var bide o kadar zorlanıyorum ki çabuk yoruluyorum yemek bile yapmaya üşenir oldum
Yldz_2025 aysgl330633 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 magnezyum kullanıyor musunuz ben kullanıyorum ama son zamanlarda artık etki etmiyor gibi 🤭
Yldz_2025 Seymabyrm baskı ve tuvalet ihtiyacı artar demişti doktorum ama bu kadarını ben de beklemiyordum 😅🤭🤭
Yldz_2025 anneoluyorummm103 benim de 13 günün var sezeryan için hemen hemen aynı günlerde doğuruyoruz sağlıkla gelsin bebişler🤭😍
cdss Yldz_2025 37+3 üz 8 gün sonra sezaryenim var vajina ağrısı kaburga ağrısı sırt ağrıları gece gündüz demeden devam ediyor 😞
Busraatpl Yldz_2025 eşimde Allah razı olsun elinden geleni yapıyo ama zaten sabah gidip aksam geliyo yâda nöbete gidip ertesi gün geliyo, evde olduğu zamanlar çok yardımcı olur.
Yldz_2025 Busraatpl Allah eşlerimizden razı olsun benimki de aynı yeri geliyor işten sonra yemek de yapıyor onlar olmasa napardık🥲