Kardii haticela ben burda abartılanlara takılmıyorum gerçekten ama siz öyle diyince bende öyke düşündüm 😌
Mrstugrul Elvn kesinlikle kasma hic korkacak bisey yok. Nefes al ver bitti gitti. En erken 38.haftada yapiyorlar diye biliyorum. Benim doktorum 39da yapmak istedi dogumu tetikleyebiliyomus
Mrstugrul Kardii ben de ayniyim seninle. Iliskide kuru olabiliyosun canin yanabilir ama doktor eline jel suruyo kayip gidiyo zaten emin ol
Mrstugrul Sltn06 doktor karar veriyo. Herhangi bi gereklilik olmadikca 38.haftada en erken yapiyolar. Ama devlette hic yapmiyorlar diye biliyorum en azindan benim yasadigim yerde oyleymis. Dogum baslayinca da bakabilir tamamen doktorun karari.
Mrstugrul gizem_krgz_9 dogum sekline karar vermek en dogal hakkiniz. Insallah en hayirli sekilde saglikla alirsiniz kucaginiza. Bence cati muayenesinden korkmayin yaptirin keske dememis olursunuz. Belki gercekten uygun degildir catiniz. Acaba normal dogurabilir miydim demezsiniz daha sonra.
Mrstugrul Selinnnce iki parmagini sokuyo bir de ben parmagini saga sola dondurdu gibi hissettim. Yanlis biliyo da olabilirim. Bebegin basinin kanala geldigini soyledi bebegin durumuna bakmak icin de dondurmus olabilir.