Pazartesi günü çocuğumu okula götürmek için evden çıktım düzenli olarak ben götürmeye çalışıyodum ordan da oğluma okul pantolunu almak için AVM’ye geçtim aldım ve geçmeyen sancılarım vardı 40+2 doldurduğum için heralde başladı doğum diye düşündüm çünkü düzenli şekilde aktif hareket ediyorum ahudu çayımı içiyorum ananasımı yiyorum hurmamı yiyorum aksak yürüyüşümüzü yapıyorum ben elimden geleni yaptım anlayacağınız hastaneye geldim nst de sancılar düzensiz çıktı 2 cm açıklıpım vardı ama yatış vermemiz lazım dedi haftamı doldurduğum için yatışım verildi müşahede de bekledim geceye kadar sonra doğumhane ye aldılar orada telefon herşey yasak 2 gün boyunca oradaydım dün akşama kadar sancı çektim suni verdiler ama hiç bi şekilde açılmam ilerlemedi 4 cm’de kaldım artık karar vermem gerekiyodu çünkü ben bekledikçe inat ettikçe normal doğum için rahim yırtılma riskinden bahsediyolardı bazen gerçekten ne kadar istersek isteyelim kaderimizde yazılan oluyor dedim tamam sezeryan olucam en son ne zaman yemekyediğimi sordular ve 2 saat içinde sezeryani ayarladılar ve sezeryane alındım aşırı korkuyodum çünkü sancılarım geliyodu ve spinal anestezi ile doğum olacaktı sancımın olmadığı zamanda belden iğnenin yaptı anestezi uzmanı çabuk ve hızlıca oldu ama çok korkuyodum hissetmekten ama korkulacak bişi yokmuş çocuğumu görmek onun sağlıklı olarak ağladığını görmek bile beni aşırı mutlu etmişti ve tabikide kendimi tutamayıp ağladım çünkü 2 doğumunda da doğar doğmaz çocuklarımı görememenin verdiği eksiklik vardı hep içimde çok şükür bu duyguyu tattım güzel kzıımda o kadar güzel o kadar yumuşaktıki yanağıma getirip dokundurdu öptürdü hemşire sağolsun şuan sancılarım var ama yapacak bişi yok anneliğin kanunu bu bi şekilde sancı çekeceğiz ben elimden geleni yaptıö olmadı önemli olan sağlıklı sıhhatli evladıma kavuşmaktı oda oldu çok şükür 🥰sorusu olan varsa yazabilir elimden geldiğince cevaplarım
Doğumum Zeynep Kamil hastanesinde oldu ssvd doktorum güzeller güzeli melek doktor aylin çakiroğlu eser eğer düşünen olursa sonuna kadar tavsiye ederim o beni çok motive etti cesaretlendirdi hiç yalnız bırakmadı nöbetine denk geldim hep yanıma uğradı nasılsın diye sürekli sordu hemşirelere direktiflerini verdi