busenurbozkurt Kızlar 29+1 oldum karnimda sürekli bebeğim toplanıyor öyle hissediyorum elimi koyuyorum avucuma geliyor bazen yürürken bazen yatarken aynı şeyi yaşayan var mıdır acaba ?
Smyyglgn54 busenurbozkurt canim 33+3 haftalığım aynı bendede oluyor☺endiselenme anın tadını çıkart. Benim kızım solumda toplanıyor genelde,hickirip duruyor birde😍keyifleri yerinde bebislerimizin
Zeynpatak Dilara1992 ben de 29.haftadayim merak ediyodum nasil bisey diye bugun 2 kere hissettim kalp atisi gibi ritmik ama cok asagida 😊
busenurbozkurt Demekki tek bu sertliği yaşayan ben değilim rahatladım hıçkırık konusuna gelirsek onnasil birşey onu bende hiç hissetmedim 🤗 Teşekkür ediyorum kızlar ❤️
Ozgeb busenurbozkurt bu haftalarda herkeste olan sorun sertlik sanırım 🤷🏼♀️ İnsan endişe ediyor tabi ki ama normal karşıladı doktor
Dilara1992 Aybukeshn hickirik o mu ya bende oluyo o ama ilk gebelik bjde hickirigi bilmiyodum nasil oldugunu indan anlamadm galiba 😂 tesekkur ederm canim 🤗
Aybukeshn Dilara1992 benim de ilk gebelik🙈 ben de bilmiyordum. Doktorum ve hamile arkadaşlarım hıçkırık dedi☺️