alpkerem26 yoncahan 9 gun gecikme sonunda kan verdim 1800 cikti daha vermedim 2 hafta sonra gitcem tam 7 haftalikken
yoncahan alpkerem26 oy maşallah 🧿 son regli tarihiniz nedir? Betayı 2 gün sonra verip yükselişe baktınız mı? Benim de en son 1900dü pazartesi günü reglim 3 gün geçtiğinde
yoncahan 2prensesannesiiii aslan burcu benimkideee ay çok karakteristik bir yapısı oluyor aslan burclarınınn♥️🥰
yoncahan Deletedmom_297 ahahhaha yok kız ben severim kaynanamı iyidir Allah razı olsun bir kötülüğünü görmedim görmedim olsun 😂😂
alpkerem26 yoncahan 29 ekim daha sonra vermedim kan bilmiyorum versem mi 2 hafta sonraya randevum var
Ulkumom yoncahan doğum bu belli Olmaz ne zaman olacağı 😆😆 kızımda 16 Şubat dediler 1 şubatta doğdu. Şimdi oğluma hamileyim 17 Şubat diyor doktorlar bakalım ne zaman doğurcam 😆😆
yoncahan alpkerem26 1 kere mi kannverdin sadece? Yani en az 2 kere verip yükselişini kontrol etmen gerekiyor normalde doktorun istediği bu sağlıklı ilerliyor mu diye ama bilemem tabi 2 hafta sonra da zaten baya geçmiş oluyor her şeyini görürsün çocugun🥰