defne157 Merhaba kızlar bugün detaylı ultrasonum var ama bebeğimin hareketlerini de görmek istiyorum girmeden önce bisiler yiyip içmem mi lazım sizce ne yapmalıyım hareketli olması için
Leontiine defne157 çikolata yiyip kahve içebilirsin portakal suyu da içebilirsin ama garantisi yok bende bunları yaptım bana mısın demedi 🤣🤣 sen yinede dene şansını Benimki o kadar kıpırdamamıştı ki doktor cihazla karnımı dürttü 2-3 kez öyle uyandırabildi 🤣🤣
bilgedenizokaribal defne157 ben randevudan 15-20 dk önce kahve ve birkaç parça bitter çikolata yedim. Bebiş kıpır kıpırdı
3535abc Bende bugün detaylı ultrason gircem muz çikolata yada süt vb şeyler yemeniz lazım sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻😍
kayrosmom Minicik bi çikolata yemiştim bebişim sağolsun kıpır kıpırdı sjsjs ama bebeğin dilini öğrenmek gerek. Mesela benim bebeğim sırt üstü yatmamdan hiç hoşlanmıyor sırt üstü yattığım anda tekmelemeler hareketlenmeler başlıyor oyğzden ultrasonlarda hiç zorlanmıyoruz 😂
defne157 kayrosmom ne kadar kolaymış sizinki de 😁 benimki de hareketlenmeye başladı hafif hafif hissediyorum hareketlerini
Umutlubirkadin 20 gün sonra bende gidiyorum nasipse detaylı ultrasona. İstanbul’da mısınız nerede yaptıracaksınız ?
defne157 3535abc 3535abc vala cnm bana iki hafta sonra gel dedi haftasına göre küçük bir kafası mi küçük geri de mi bakaicaz bı yerde bı yanlışlık var iki hafta sonra gidicez
ecem03mkn Kızlar sadece perinatoloji bölümü mu bakıyor detaylı ultrasona bilgisi olan var mı malum özel hastaneler sadece detaylı ultrason için muayene ücreti hariç en az 5 binden ağızlarını aciyorlar
patateslimanti ecem03mkn bu işi asıl bilenler perinatologlar ama radyoloji uzmanları ve normal kadın doğum doktorlarıda bakıyor. Zaten fiyatlarda değişiyor ona göre perinatologlar daha pahalı
defne157 ecem03mkn evet canım ben devlet Hastanesi’ne perinatoloji bölümüne randevu alıp gittim ama iki hafta sonra tekrar gidicem
ecem03mkn patateslimanti Devlette yaptirmayi düşünüyorum oteller minimum 5 binden ağızlarını açıyorlar 9 bine kadar değişiyor. Kendi doktorum zaten özel de bir de onun muayene ücreti var derken çok fazla tutuyor maalesef