kartanesi___ Dün beni arayıp ilk gebeliğiniz olduğu için ev ziyareti yapmamız gerekiyor dediler. İlk defa duydum böyle bir şey var mı? Neler yapılıyor ziyaret esnasında? (28+1 haftalığız)
ecemk94 kartanesi___ benim de ilk hamileliğim ve 22. haftadayım böyle bir şey yaşamadım. İl ve ilçeye bağlı olabilir belki
Fuunndaaa kartanesi___ ilk defa duyuyorum bence ilÇe sağlığın numarasına bakın birde arayıp ordan mı aramışlar kontrol edin ne olur ne olmaz devir kötü sonuçta
tahamommy kartanesi___ ben doğum yaptım ama hiç öyle bişey için aranmadım ne olur nolmaz dikkatli olun bence yanınızda kimse olmadan eve kabul etmeyin
PapatiA kartanesi___ bir araştırın derim dolandırıcı hırsız felan olmasın direk kaynağından bi öğrenin hiç duymadım böyle birsey sadece çocuğu olup kavga dövüş şikayet olanlara bakmaya geldiklerini duydum
ecemk94 kartanesi___ sağlık Bakanlığı’nı arayıp sorun bence gerçekten böyle bir uygulama olup olmadığından emin olursunuz
kartanesi___ tahamommy biz de eşimle şaşırdık kabul etsek mi diye bakalım ev ziyareti yapanlar bizimle iletişime geçeceklermiş
minikcivciv89 Bazı doğu illerinde varmış ama bence siz gidip sağlık ocaginiza sorun herkes eve alınmaz yani Allah korusun
Leontiine kartanesi___ benide aramışlardı boşluğuma geldi kabul ettim haber etçez dediler bi daha ses çıkmadı aralık sonu ocak başı doğum var bugüne kadar gelmediler daha gelmezler galiba🤣🤣
Busranur_mnts kartanesi___ beni de aradılar 28 haftada doğum hastane kontolu doğum vs sordu ev ziyaretlerimiz vsr dedi doğum hakkında bilgi veriyoruz vs ben dedim ev ziyaretine gerek yok ben gebe okuluna da gidicem orda da gerekli bilgileri alırım dedim tamam dediler
Busranur_mnts kartanesi___ zaten çoğu şey hakkında bilgimiz var burası olsun hastene sağlıkocağı olsun yeterli byöle bi uygulama olması güzrl ama bu devirde kimseye güven olmuyor eşim de gündüz işte falan evde tekken tanımadığımbirin, misafir etmekten hoşlanmam
Seloloo kartanesi___ sağlık ocağındaki hemşirem arayıp üni öğrencisi ebe kızların ziyaret ve bilgilendirmeye geleceğini söyledi. Geldiler ilk gelişleri tanışmaydı. Tekrar gelecekler işte emzirme hastane çantası doğum hakkında bilgilendirme yapıyorlar çok tatlı kızlar 🥰 gaziantep/şahinbey