Bububu zeynepd18 enfeksiyondan dolayı 2-3cmlik açılmam olmuş. Acil serklaj yapıldı. Şimdide antibiyotik tedavisi alıyorum 1 haftadır. 10 güne tamamlayınca taburcu olucam. İlk hedef 28w olmak bakalım inşallah
_mom01 ozlem5506 çok kararsızım düşündüğüm isimler bunlar 😅 Hümeyra & Büşra Azra & Ravza Hifa & Yüsra
_mom01 hayirlisi06 bende elti çok kız çocukları da çok Huma var Hafsa var Zümra var bunların hepsi ravza ismien çok yakışırdı ya 😅 ama ailede aynı işim olmasın diye başka bir isim arayışındayım
hayirlisi06 zeynepd18 zeynepd18 32+3 um hareket edemiyorum korkuyorum ama ocağa kadar dayanmak istiyorum dua bekliyorum İki Kızım vardı iki kız dha oluyor
hayirlisi06 zeynepd18 maalesef zayıflar 1500-1470 du yiyemiyorum canım istemiyor evde iki çocuk dha var Mutsuzum diyip günaha girmek istemiyorum Allah bana yardım etsn
zeynepd18 hayirlisi06 amin allah yardımcınız olsun ben ilk beneğimi erken doğum yaptım 2 kiloyu geçseler iyi olur sizin içinde inşallah
hayirlisi06 _mom01 bende de kız çok diğer kızımın adı da Hüma 😂 Çok severek koydum Rabbım isimleri ile yaşatsin 🩷🌷