yenimacera Evet sizden taktik istiyorum bilimsel yada eski usul fark etmez. 2.cocugu istiyorum geçen ay olmadı bakayım bu ay olacak mı hastalığımın bitmesine 2 gün falan kaldı 💃
betulmommy yenimacera kafadan silmek en önemlisi, gerisi bilindik şeyler🫣 gerçi ben hepsini deneyip hamile kalamayanlardanım ama olsun😏🤣
yenimacera Melike3506 😁😁😁 hiiç atamam ancak çocuk doğurmaya karar verdim o doğumdan sonra şimdi tam gaz yola devam ediyorum
yenimacera betulmommy hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah.. Ben ilk bebekte çocuk doğurmaya karar verdim 2.ayda hamileydim şimdi 4 yıl geçti aradan nasıl yaptım bilmiyorum sadece ayakları havaya kaldır demişlerdi acaba onda mı oldu bilemiyorum 😁
yenimacera Melike3506 doğru ona katılıyorum aslında stresli değilim yani istiyorum ama illa olacak olması lazım kafasında değilim nasipse olsun 1 tane daha olmazsa olmasın diyorum
zeynepd18 yenimacera hayır bu çok değişken bir şey reglim bitti 2 gün sonra pozitif gördüm ve o ay hamile kaldım test alıp denemelisiniz mutlaka 14. Gün olmayabilir
Busraaaakkk yenimacera Kesinlikle ovülasyon testi kullanmak ve pikten 1 gün öncesini ve pik gününü değerlendirmek derim. Ek olarak en önemlisi ilişki sonrası asla yerinden kalkmamak.
yenimacera Ysf78 işte ben sanırım böyle hamile kaldım ilkinde böyle yaptım çünkü 2 3 kere 😁 yapcam bunuda