yilmazzzl rabiaaktass merhaba bildiğim kadarıyla benm yoktu suan 18,4 üm detaylı ultrasonda cıktı 32 mm ama Rahime uzakmş kontrol edilecek dedi doktor endişe duyuyorum basına gelen varmı
zeyyy_ @rabiaaktass miyomun büyüklüğüne göre değişiyor ben kalamadım ameliyat olmak zorunda kaldım 13*13 dü benim
zeyyy_ @rabiaaktass miyom büyük olunca bebeği titreşimle düşürüyor ya da hiç gebelik oluşmuyor ama küçük olursa bi de kesenin yakınında olmazsa devam ediyor bebekle beraber alınıyor
rabiaaktass 1aysin Evet küçük miyomlar ve bebeğe uzak olanlar bir sorun yaratmıyor deniliyor. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 🌸
rabiaaktass yilmazzzl Çok küçük bir Miyom olduğu için hiç korkma derim. Zaten sürekli takip ediliyor doktorlarımız tarafından. Bebeğini sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 🌸
yilmazzzl rabiaaktass çok teşekkür ederm allah ragzı olsun ilk doğumum sezeryandı buda öyle olacak nasipse acaba dogum sırasında alırlar mı bilgnz varmı
rabiaaktass yilmazzzl Doktorum doğum sırasında eğer mümkünse alınabilir dedi. Miyomun yeri ve boyutu bu durumda belirleyici olabiliyormuş. Eğer alınmazsa doğum sonrası muayene edilerek karar veriliyormuş. Yani tam belli bir şey söylemek mümkün değil dedi.