elifanne10 25 haftalık hamileyim dün kontrole gittim doktor bebek baş aşağı dedi şu an nasıl doğum olur belli değil dedi bebek dönebilir dedi bebeğin döndüğünü falan hissedersin dedi ama vajinamın tam üstünde kafası duruyor herhalde baş aşağı olduğu için ve aşağı baskı yapıyor aşağı doğru ağrı da yapıyor göbeğimin üstünde birsey yok tekmelerini göbek kısmında hissediyorum şimdi kafası baş aşağı olduğu icin korkuyorum döner mi dönmezse erken doğum olur mu ya kendini iterse başı kanala girerse diye ilk gebeliğim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 🌹
elifanne10 elifanne10 Vajinamın üstü elimi koyduğum zaman elim kadar sertlik var kafasıdır o herhalde baş aşağı olduğuna göre korkuyorum inşallah birşey olmaz
ShutUp elifanne10 kızım 28. Haftadan itibaren baş aşağı pozisyondaydı asla dönmedi ve bu arada 41+0 da suni sancıyla doğum yaptım. Siz sedece temkinli olun dikkat edin bu süreçte.
dygee elifanne10 benimki de detaylı ultrasonda itibaren baş aşağıda 37.haftaya geldik şükür her gittiğimde doktora sordum baş aşağı dedi yani Allah’ın izniyle ikinci doğumum olacak ilk hamileligimde öyle olmuştu 6.ayda başını aşağıya aldı doğumum normal gerçekleşti. Şimdi biraz hareket arttirmam gerekiyor yürüyüş vesaire insAllah
elifanne10 ShutUp Ayhh inşallah benimde sizinki gibi olur dikkat etmem gereken birsey var mı napabilirim
ShutUp elifanne10 doktorum kendimi çok yormama mı ve tabi doğuma dair belirti (su gelmesi, nişan, sancı, kasılma gibi) olursa da mutlaka hastaneye gitmem gerektiğini söylemişti. Kendinizi yıpratıcı şeylerden kaçının kısacası.
nrasus elifanne10 bilgim yok üste çıksın diye yazıyorum ama benim de öyleydi 20.haftada detayli ultrasonda söylenmisti şu an baskı falan hissetmiyorum diye dönmüstür diye tahmin ediyorum ama onlar sürekli yer değiştiriyorlar Allah’ın izniyle korkulacak bişey olmaz inşallah herşey normalse hiç kafana takma doktor bişey olsa söylerdi dikkat et diye Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
elifanne10 ShutUp Kendimi yormamaya çalışıyorum ama küçük bir is yapsam dahi nefes nefese kalıp yoruluyorum 2 saatte bir uykum geliyor uyuyorum
Senacanblt_ elifanne10 benim 28. Haftadan beri baş aşağı 33 olduk çok şükür bi sıkıntı yok zaten normal doğum istiyordum ve abartmamak şartıyla günlük işlerimi de yapıyorum sadece hareketlerimi kısıtladım
elifanne10 dygee Dönme hareketlerini hissetmiyorum yerinde oynuyor mu falan ama tekmelerini hissediyorum boyle dinlenmeye geçince
ShutUp elifanne10 benim hamileliğim gibi bende panda gibi yuvarlanıyordum ve dediğiniz gibi sürekli uyumak istiyordum 😅
elifanne10 ShutUp Uyumaktan o kadar sıkıldım ki evde sürekli uykum geliyor dün yarım saat can sıkıntısından agladiim hicbirsey yapmak istemiyorum ama istiyorum da 😅😅😅😅
ShutUp elifanne10 birebir aynı şeyleri yaşadım hem evde olmaktan mutluydum hem de dediğiniz gibi de sıkıntıdan patlıyordum. Doğum sonrası hızlı günler yaşıcaksınız o nedenle tadını çıkarın bol bol uyuyun yuvarlanın
elifanne10 ShutUp Uyumaktan sıkıldım arada kendimi dışarı atıyorum eve gelince oyalanıp yatıyorum uyku düzenim zaten yok 2 saatte bir kalkıp duruyorum