Denizz447 Kızlarrr 9+4 ten bildiriyorum detaylı ultrasonda nelere bakılıyor ne zaman yapılıyor cinsiyet de çıkıyor mu
Gokturkmom_ Denizz447 herşeye bakılıyor damarından ,organlarına kadar yapılması bi durum olması durumunda çok önemli bence ❤️ önceden müdahale edilmesi gereken durumlarda ona göre önlem alınabiliyor.
jalepone Denizz447 ben de iki tane prof ile konuştum ikisi de 21. Haftayı en uygun görüyor 20+6 için zorla randevu verdiler
Kubra12355 Denizz447 ben 20+6 da yaptırmıştım şuan 32+4teyim organlarına boyuna kilosuna sivisina herseyine bakıyorlar cinsiyette netleşiyor ozamana kadar net gosrermediyse Eylül’de yaptırdım ozel klinik 6k verdim çok şükür sorunsuzdu🙏
begumkaya2 Genelde 20.haftadan itibaren 24.haftaya kadar sanırım bakılıyor. Cinsiyet öncesinde genelde netleşiyor ama tabii detaylı da daha kesinleşiyor
m89 begumkaya2 merhabalar Çarşamba günü detaylı ultrason girdik kilosunu öğrendik ama boyunu doktor söylemedi kağıta bilgiler var ama ne yazıyor bilmiyorum nasıl bulabilirim ne yazıyordur boy
hayalinannesiyim Yarın 19+2 oluyorum detaylı ultrason için randevu almıştım bakılmaz mı 20 mi olması gerekiyor?
Yazmelegi_ hayalinannesiyim kimisi 18-23 arasi bakiyo kimisi 20-24 arasi mesela benim gittiğim doktor 18 den sonra bakılabilir demisti
ecem03mkn Kızlar sadece perinatoloji bölümü mu bakıyor detaylı ultrasona bilgisi olan var mı malum özel hastaneler sadece detaylı ultrason için muayene ücreti hariç en az 5 binden ağızlarını aciyorlar
beyzaasenaa jalepone 21. Haftaya randevu alabildim bende 19 dan beri uğraşıyorum vermiyordu ne kadara yaptıracaksın fiyat aldın mı?
jalepone beyzaasenaa İstanbul’da fiyat almıştım 8 bin demişti bir sebepten dolayı Ankara’ya gitmem gerekti orada da 6 bin dendi cumartesi yaptıracağım inşallah
beyzaasenaa jalepone bende Antalya’dayım burda 5 bin dendi annemler Denizli’de oradan fiyat aldım 8 bin dendi Antalya’da yaptıracağım haftaya
karpuss jalepone Merhabalar, Ankara’da nereye ve kime randevu aldınız acaba? Yarınki randevunuzdan memnun kalırsanız buraya yazabilir misiniz rica etsem. 😊
paluk beyzaasenaa ben hurmadayım konyaaltı, sigorta hastanesinin orda bir radyolog var Hasan Urcu diye ben ilk hamileliğimde orda yaptırmıştım. Yine oraya yaptırıcam. 3000 tl çok uygun.Tavsiye ederim