Ezgiiiisss Kızlar bu formu pcos olup umutsuzluğa kapılanlar için yazıyorum aslaa umutsuzluğa kapılmayın 1,5 yıldır bebeğimiz olmuyordu denemediğim kür içmediğim ot kalmadı başta kafama çok takıyordum olmayacak diye çok korkuyordum tam böyle Allah’a bıraktım ne zaman isterse o zaman kısmet eder zorlamayacağım dedim kafama takmamaya başladım o zamanda hamile olduğumu öğredim hatta arkadaşımla oturuyorduk illa randevu al bi gidelim bi de şu doktoru deneyelim dedi gittim bebeğim olmuyor diye kan tahlilleri istedi sonuçlara baktığımda hamileydim asla inanamadım bugün kalp atışlarını dinledik Allahıma şükürler olsun dinlediğim halde hala inanamıyorum şaka gibi geliyor çünkü kendimi o kadar tedaviyle olacağına inandırmıştım ki tedavisiz olmaz diye düşünüyordum🥹 diyeceğim o ki asla umutsuz olmayın beklemediğiniz anda mucizeniz geliyor 🥹 bu arada adetim çok düzensizdir 1 yıl olmadığımı bilirim 😒
Dinolisoo Ezgiiiisss ay hatırlıyorum betan düzensiz diye korkuyordun. Hamileliğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🥹🫶🏻
Kelebekkkk34 Ezgiiiisss maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸😍 ben de tam 1 buçuk yıldır istiyorum olmuyo herşeyi denedim pcos var bakalım nasip artık
emine717_ Ezgiiiisss ayy maşallah rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin bende de pcos var bayadır deniyorum böyle postlar bana umut oluyor iyinii varsınız gerçekten 🌸
ebrudefnee Ezgiiiisss kesinlikle pcos gebeliğe engel değil stres çok etkiliyor bende de var ve tedavisiz 2. Ye hamileyim sizin adınıza da çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın
elif_146 Beta değerleriniz nasıldı peki bende pcosluyjm da betam yavaş ilerliyor öyle olabiliyormul galiba
Ezgiiiisss elif_146 valla canım 30 ekim sabah yaptığımda 55.70’le öğrendim aynı gece (10 saat kadar sonra ) inanmadığım için tekrar kan verdim 81.50 olmuştu 3 kasımda sağlık ocağında verdim 230’a yükselmişti sağlık ocağındaki doktor çok fazla bi yükseliş yok sağlıksız gebelikte olabilir dedi tam 8. Haftamda kalp atışını duyduk ☺️
Ezgiiiisss Dinolisoo canımmm benimmm çokk teşekkürr ederimmm evet korkutmuşlardı baştaa bide 8. Haftaya kadar göremedik kalbini duyamadık baya stresli geçti tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsunn🩷🩷
Ezgiiiisss Kelebekkkk34 teşekkür ederim canımın içi aynı benimki tam 1,5 yılın sonunda oldu inan tam umudunu kestiğin anda mucize gibi çıkıp geliyor Allahım tez vakitte sanada güzel haberler almayı nasip etsin 🩷🩷🩷💕
Ezgiiiisss emine717_ çok teşekkür ederimm canım benim inan umudun kesilince umut oluyor beklemediğin anda geliyor rabbim sanada nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah🩷😍 umut olduysam ne mutlu bana sende iyi ki varsııın💕😍😍
deryakurtulus İnofolic HP kulllandım ben epey faydasını gördüm, insülin direncimi kırdı, 3 aylık şekerimi düşürdü. HBA1C 5.4 çıkıyordu, 4.6’ya geriledi. 3 ay kullandım, zaten kilolu değildim ama 3 kilo verdim ve 3. ay pozitifi gördüm. Şükürler olsun. 🙏🏻
rtozturk Bende pcosluydum en büyük korkumdu çocuğum olmaz diye hep kendimi inandırmışım. Eşimle çocuk istediğimiz ay hamile kaldım. Polinos alfa kullandım regli düzenleyici bütün pcos hastalarına öneririm.
bozkurt38 Ezgiiiisss bende sizin gibiydim aynı oğlum evlendikten 2 sene sonra oldu stres aşırı yapıyordum doktora gittim stresten uzak dur bir sorun yok dedi dediğin gibi Allah’a bıraktım artık uzulmeyecem dedim o ay hamile kaldim şimdi ise 2. Ye hamileyim yeni öğrendim geçen ay yani demem o ki pcos engel degil bende yıllardır var şükürler olsunki rabbim nasıp etti
Busraaras Ezgiiiisss sağlıkla gelsin bebişin Bendede pco var benimde ara ara düzensizliğim oluyordu ama ilk bebeğim düşük oldu yzun sürmeden kızıma hamile kaldım 7 yaşında şimdi Ve şuan hamileyim hemde 4 haftalık çok yeni Burada söylemek istediğim arkadaşlar kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın moral çok önemli psikolojik olarak modunuz hep yüksek olsun lütfen birde karbonhidrata dikkat edin
gebelk Ezgiiiisss cok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin insallah 🥹 bende pcoslıyum temmuzdan beri deniyoruz ve asla stresimi atamıyorum
Ozlm_24 Ezgiiiisss bendede pcos var umut oldunuz 🥹 rabbim kolaylaştorsın zorlaştırmasın bizlerede nasip eylesin🥰bizlerede duanızda yer verin🥹
serenaybektass Ezgiiiisss ilk hamileliğim klomenle olmuştu çokta uzun kullanmıştım ama nasil olduysa 3yıl aradan sonra kendiliğinden ikinci kere hamile oldugumu öğrendim 9+4cok sükür üç ay önce spora gitmiştim spor +diyet ile 6kg vermiştim bunun etkili oldugunu düşünüyorum gerçekten süreç zor ama Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş🩶