40+3 haftalık
Akşam 9.30 gibi suyum geldi. Çok sakin bir şekilde depentimi taktım saat 10’na kadar bekledim hafif hafif sancıları hissetmeye başladım . Hazırlanıp hastaneye gittim hastaneye gittiğimizde muayenede 2 cm açıklığın var dediler nstye bağlandım ağrılarım hafif çıktı. Sonrasında seni eve göndermeyelim burda sadece takip edelim biz müdahale etmeyelim dediler. 12 gibi tekrar nstye bağlandım ağrılarım çok fazlaydı sancıları derin nefes alarak oda da yürüyerek karşılıyordum tekrar bi muayene ettiklerinde açılmam 5 cm olmuştu bile çok hızlı açılman oluyor deyip doktorumu hastaneye çağırdılar epidural ister misin dediler biraz seni dinlendirir ıkınma evresine daha enerjik geçersin dediler epidurali taktık odaya geçtik hafif dozda da suni sancı verelim dediler suni sancıyı taktılar ve iki damla damar yoluna gelmedi bile diyebilirim tam açılmam oldu ve hemen doğumhaneye alındım iki ıkınmadan sonra bebeğim saat 03.00 kucağımdaydı odamıza geçtik herkese nasip olur inşallah 🙏🏻 böyle kolay doğumlar. ben hep burdan pozitif doğum hikayeleri okurdum inşallah sizlerinde böyle kolay doğum olur.