yagmurx Kızlar ben pcos hastasıyım amh 9.80 23 yaşındayım eşim 29 4 senelik evliyiz ve hiç korunmamamıza rağmen gebelik doğal yolla oluşmadı klomen tedavisine başladık ve 6 klomen denememin 2 si pozitif sonuçlandı ve gebe kaldım. Fakat 2 side aynı haftalarda düşük oldu ve genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı bende şuanda letu tedavise geçtik bu ay ve 1 yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi vurdurdum normalde klomende hiç kullanmamıştık. Sizce bu ay klomenden daha mı fazla şansım
Star5823 yagmurx döllenmeyle ilgili de yüksek seviyede problemin yok gibi gözüküyor inşallah bu sefer tutunur ve bütün haftalarını sağlıklı bir şekilde tamamlarsın
Star5823 Letu genelde daha çok cevap veren bi yumurta geliştirici tedavisi diye biliyorum ben 4 defa falan kullandım bu seferki tedavimde letu ve gonalf300 ile beraber yumurta geliştirdik 4 yumurtam gelişti
yagmurx Star5823 öncelikle teşekkür ederim benim hep 1 yumurtam gelişiyor gonalf ne oluyor ilaç mı vitamin mi anlatırmısınız birde gebelik oluştumu
Star5823 yagmurx benim maalesef oluşmadı ama yumurta sayı ve büyüklük açısından iyi ilerledi. Gonal f de bir çeşit iğne. Yumurta geliştirmek için günlük belli dozajlarda göbekten uygulanıyor
havva_5 yagmurx daha önceden 5 ay letu kullandığım için yazıyorum size, folikülleri sayı ve boyut olarak çok güzel geliştiren bir ilaç, ben gebe kalamadım kullandığım dönemlerde ama etkisi güzel bi ilaç inşallah faydasını görürsünüz 🌷
yagmurx havva_5 teşekkür ederim inşallah gebelik elde ederim ve buraya yazmak nasip olur klomen tedavisindede gebelik elde edip buralara yazmıştım motivasyon umut olsun insanlara diye inşallah hayırlısıyla