manolyaanne 1 kasım ilk regl günüm 28 kasım’da beta 344 2 aralıkda bera 760 Cuma bi daha kan testi yapılcak nasıl sizce Doktorum hem olumsuz konuştu dış gebelik olma ihtmalı var dedi hem de erken gelmişsiniz dedi kafam aşırı karışık
Iaaou1 manolyaanne Korkma ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama artışım Gün 122 Gün 220 Gün 372 Gün 822 Tam 2 karı artmadı benim de dış gebelik olma ihtimali vardı hep ama şükür tutundu benimle doktor beni de çok korkutmuştu muhtemelen erken öğrendin o yüzden bu şekilde artış oluyor
samira555 manolyaanne ara kanamalar yada tek taraflı aşırı ağrı yoksa dış gebelik değildir en azından ben öyle geçirdim dış gebelik ameliyatı oldum
sedefhamile manolyaanne sen dua et bazen insan korkuyor inşallah sağlıklı bir bebiş olur kucağına da alırsın
fehuvenus Iaaou1 Her gün değil, 2 gün sonra 2 katı artış gerekiyor. Siz her gün yaptırdığınız halde hep ikiye katlanmış zaten maşallah🌸
Gks_01 Iaaou1 sizin gayet normal sadece hergün kan vermişsiniz . 2 katı artmış değeriniz ve erken kan vermişsiniz benim de tüp bebek 12. Gün 1100 çıktı 14.gün 2600 çıktı birdaha da kan vermedim . Ama diğer arkadaşın tahlilleri arasında 3 4 gün var
Iaaou1 fehuvenus tabi ki normal şartlarda o şekilde olması gerekiyor ama doktorum sürecimizin farklı ilerlediğini söylemişti bir de tam olarak iki kat artış olmadığı için strese sokmuştu beni onu demek istedim 🥹🫶🏻
fehuvenus Iaaou1 ben artık doktorların tedbiren biraz olumsuz konuştuklarını düşünmeye başladım. Belki de doğrusu budur. Ama sizin değerleriniz çok iyi gerçekten sağlıkla gelsin🩷