miniminnacikk Merhaba anneler 🌸 Alışverişe başladık inceden Ateş ölçer alacağım ama bir türlü karar veremedim ? Sizler ne aldınız ve hangi marka? 🌸
suragungor miniminnacikk cok pahali bir sey almak istemedigim icin direct nexus aldim hem kulaktan hem alindan temassiz olcuyor garanti olsun diye klasik koltuk alti olcenlerden de aldim ikisini karsilastiririm diye dusunuyorum
gunesimekardes suragungor ben de cok pahali bisey almak istemedigim icin 4 tane aldim en sonunda cok pahlisini aldim 😊
Baklavaseverim miniminnacikk Olması gereken o ama ben öyle yapmıyorum çünkü öyle olunca yetişmiyor o steril olsun diye sanırım
suragungor gunesimekardes yaa kotu olmus kasim indiriminde 500 tlye almis oldum ya ben iki ates olceri 2 bin vermek hic istemedim valla insallah en son onu almak zorunda kalmam😂😂
miniminnacikk Baklavaseverim anladım çok teşekkür ederim tabi öyle olursa bi mak parası yine çıkar 🫣 sirkeli su hemen steril 😂🫣
beyzzsenturkkk miniminnacikk bu zamana kadar hepimiz koltuk altından kullandık yeni yeni şeyler cıkmıs gercekten kimse para tuzagı oldugunu görmüyor mu ilk hamilelik diye herkes hevesli ama alanların bi çoğu da pişman benim 2. hamileliğim ilkinde de bir çok şeyi almadım yine almayacağım bence marka düşkünlüğünü bırakmalıyız. herhangi bir ates ölcer de is görür nitelikte
miniminnacikk beyzzsenturkkk sizde haklısınz ama alışveriş sitesine girdiğimde bir sürü ürün çıkıyor kulak ve koltuk altı ikisine baktım yorumları okuduğumda tam net olamadım da o yüzden yazdım marka takıntısı olarak değil benim ki sonucunu doğru göstersin yeter :)
deryakurtulus Temassız ateşölçerler yanlış ölçüyor sanki ve çokkk pahalılar, ben koltukaltı wee baby marka aldım, 150 lira falan. İşimi görmezse çok para verip braun alırım ama gereksiz geldi bana. 🙂
miniminnacikk deryakurtulus evet kulaktan olanlar ciddi şekilde pahalı o kadar ona para vereceğine diğer eksikleri alınır diyoruz :)
Baklavaseverim miniminnacikk Keşke bir makine parası olsa bacım kaç makine parası çıkar Allah bilir 🤣🤣
Ozgekiz miniminnacikk Braun kulak içi var. Memnunuz 👌🏻 yoğun bakımda da aynı dereceyi kullanıyorlardi, içim daha rahat ama bir tane de yedek koltuk altından olcenlerden istiyorum omronunkni meselaaa
miniminnacikk Ozgekiz hastenede genellikte omron kullanıyorlar evet dikkatimi çekti de , braun dan bi tık fiyat olarakta düşük aslında :/