ay_isigix 31 haftalık olduk biz 🥲zaman çok çabuk geçiyor aynı haftada olanlar ne gibi şeyler oluyor bedende
orkidemm_ ay_isigix 31+5 im ara ara karında sertleşme ,gece uyuyamama ben de mide rahatsızlığı bulantı vs
kurtaricimelekk ay_isigix 33 hafta Gece uyuyamama, bacak ağrısı, karın sertliği, kasılmalar, nefes darlığı, sırt ağrısı, aşırı hareketli bir bebek , ve vajina da baskı 😀 Saysam bitmicek galiba ya
Iremsel_ ay_isigix 33+2 olduk hala öyle aşırı bi zorlanmam yok çok şükür kuyruk sokumun ağrısı başladı bi sorunum o var zaman çok hızlı 🥲
ay_isigix orkidemm_ bu zamana kadar bedensel zorluk pek yaşamadım valla genel olarak psikolojikti bunalıyordum bazen ama bundan sonra yaşarım gibi heralde
ay_isigix kurtaricimelekk benim ki de çok hareketli ama uyuyamıcak dereceye getirmedi hiç smsmsmd bakalım bundan sonra ne olacak
ay_isigix Iremsel_ kız bu zamana kadar iyi geldik yine şurda ne kaldı 😂😂sana çatı muayenesi yaptılar mı
ay_isigix lilyumberra ağırlaştıkça zorluklar başlıyor canım demek ki bundan sonra bende de başlar kesin
kurtaricimelekk ay_isigix ilk bebeğim bu kadar değildi ama bu fena canımı yakıyor resmen hareketleriyle
mrym32 ay_isigix 30+6 olduk çok zorluyor artık uzun süre oturamiyorum resmen uzanmak istiyorum uzaninca da nefesim daralıyor çok yemek yiyince de nefesim daralıyor hiç iyi değilim
Iremsel_ mrym32 benimki de karnımda çok hareketli bi bebek değil ki bütün hamileliğim boyunca atom karınca gibiydim yerimde durmadım eşim de çok hareketlidir garip geliyo doğunca da sakin oluyorlar dimi öyle olsun nolur 😂😂